erdemkaraogllu
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
Beyler telegram grubunun linkini atabilir misiniz?
randevulu teslimat ile alanlar düşünebilir ben alamadım bana yok randevulu teslimat malesefbu fiyata geleceğini düşünen varsa helal olsun![]()
kardeş istediğim yorumu yaparım seni ne ilgilendirir? bu fiyata bunun ayaklarını anca alırsın akıl var mantık var yaniNiye düşünmeyeyim dağıtıma çıktı benimki gelirse gelir gelmezse gelmez çok bir önemi yok alamayanlar neden konuşuyor anlamadım
Senin gibilerden bahsetmiyorum bazı kuduran arkadaşlar var onlardan bahsetmiştimkardeş istediğim yorumu yaparım seni ne ilgilendirir? bu fiyata bunun ayaklarını anca alırsın akıl var mantık var yani
Gelmez kupon verirlerHala duruyor alırsam gelir mi![]()
Alamayanlar pişmandı artık tek alanlarda pişman.12şer tane aldık kız arkadaşımla ikisi de kargoya verilmiş
O kadar monitör gelirse napcam onu da bilmiyorum evin her yeri monitör olcakFatura kesildi standart teslimat seçmiştim, umudunuzu şimdiden yitirin iptal olursa üzülmezsiniz
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alamayanlar pişmandı artık tek alanlarda pişman.![]()
Öyle seçenek var mıydı yaHızlı kargoyla almadım, fatura kesildi anlık mail geldi bana da.
Aynı fiyattan bana satarsın broO kadar monitör gelirse napcam onu da bilmiyorum evin her yeri monitör olcak![]()