Foruma ve sahibindene eklerim muhtemelen hocam ama daha çok erken kargoya verilmiş olsa da gelmeyebilirhocam nerde satıcaksınız siz satarken yetişeyim bari uyguna alayım buna yetişemedim üzüldüm valla
ben dün 17500e rtx 3060lı laptop aldım bundan daha çok ihtimali vardı gelmesinin o da iptal edildiHepsiburada para iadesi yaptı, sipariş iptal edildi
Reis 2 cisime bana hediye etsene Nwkxwkks
Reis bana discorddan yazabilir misin bazenleri forumda çok aktif olamıyorumForuma ve sahibindene eklerim muhtemelen hocam ama daha çok erken kargoya verilmiş olsa da gelmeyebilir
nasip işi olmayacak şey olmadı gibi düşün takma geçti gittigöndermeyecek isen hiç kimseye gönderme kardesim onu anlarımda bazılarına gönderip bazılarına göndermemek nedir yahu
Depoları o çevrede, yakın illere randevu ile dağıtıyorlar işte. Sen de yok diye neden alevleniyorsun, Sana karşı böyle bir sorumlulukları mı var? Bende de yok ne yapalım.tam bi ******** bu hb randevulu teslimat alanlara gönderiyor sadece benim sucum nedir ila randevulu teslimat bölgesinde mi yaşamak zorundayım sen burada o hizmeti vermiyorsun o senin sorunu tam thh ye şikayet etmelik durum alamayan doğru thhye bazılarına teslim edilmiş sonuçta bu randevulu teslimat olanı hep yapıyor hb olanların ben tam sövmelik