❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

Beyler biri telegram grubunu atabilir mi acaba bize de ?

hocam nerde satıcaksınız siz satarken yetişeyim bari uyguna alayım buna yetişemedim üzüldüm valla
Foruma ve sahibindene eklerim muhtemelen hocam ama daha çok erken kargoya verilmiş olsa da gelmeyebilir

kargodakiler ballıysa geri çekmezler ama geçen su sebilinde çekebildiğini çekti şanslıysanız posta şirketi dağıtımı çıkmış olsun size iptal sırası gelene kadar

Teslimat seçenlerin bazılarına ulaşmış.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
tam bi ******** bu hb randevulu teslimat alanlara gönderiyor sadece benim sucum nedir ila randevulu teslimat bölgesinde mi yaşamak zorundayım sen burada o hizmeti vermiyorsun o senin sorunu tam thh ye şikayet etmelik durum alamayan doğru thhye bazılarına teslim edilmiş sonuçta bu randevulu teslimat olanı hep yapıyor hb olanların ben tam sövmelik

göndermeyecek isen hiç kimseye gönderme kardesim onu anlarımda bazılarına gönderip bazılarına göndermemek nedir yahu

Zamanında çiçek sepetinden 3tlye monitör almıştım, sipariş sabahında iptal olup özür olarak 500tl çek ve 2 kutu ferrero rocher yollamışlardı adresime :')

göndermeyecek isen hiç kimseye gönderme kardesim onu anlarımda bazılarına gönderip bazılarına göndermemek nedir yahu
nasip işi olmayacak şey olmadı gibi düşün takma geçti gitti

tam bi ******** bu hb randevulu teslimat alanlara gönderiyor sadece benim sucum nedir ila randevulu teslimat bölgesinde mi yaşamak zorundayım sen burada o hizmeti vermiyorsun o senin sorunu tam thh ye şikayet etmelik durum alamayan doğru thhye bazılarına teslim edilmiş sonuçta bu randevulu teslimat olanı hep yapıyor hb olanların ben tam sövmelik
Depoları o çevrede, yakın illere randevu ile dağıtıyorlar işte. Sen de yok diye neden alevleniyorsun, Sana karşı böyle bir sorumlulukları mı var? Bende de yok ne yapalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,005
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri