SE-214 XT Performansı

İbrahim_Talha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,951
Ryzen5 5600 işlemcim için 650 küsür TL'ye gelbura sitesinden aldığım ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu bugün geldi. Kurulumunu yeni yaptım. Telefon kamerasıyla çektiğim için üzgünüm. Almayı düşünenler için bir fikir oluşturması adına sonuçları aşağıda paylaşıyorum.
20230303_191311.jpg
20230308_224952.jpg
Daha önce kullandığım:

Yardımları için @Kürşat Kütükçü hocama teşekkür ediyorum.

Rica ederim güzel kardeşim güle güle kullan gayet iyi olmuş baya Bir aşağısı çekmiş ısıyı yerinde bir karar almışsın eline sağlık 😊

Ryzen5 5600 işlemcim için 650 küsür TL'ye gelbura sitesinden aldığım ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu bugün geldi. Kurulumunu yeni yaptım. Telefon kamerasıyla çektiğim için üzgünüm. Almayı düşünenler için bir fikir oluşturması adına sonuçları aşağıda paylaşıyorum.
Daha önce kullandığım:

Yardımları için @Kürşat Kütükçü hocama teşekkür ediyorum.
hocam bende alıcaktım iyi oldu geribildiriminiz , benımde şuan valo da 80-90 arası 5600 , kolay taktınızmı? , içindeki termal macun kalitelimi

Aynı soğutuyucu R5 5600 modelinde +200 Mhz O.C ile kullanıyorum. Beklediğimden daha performanslı bi ürünmüş.

hocam bende alıcaktım iyi oldu geribildiriminiz , benımde şuan valo da 80-90 arası 5600 , kolay taktınızmı? , içindeki termal macun kalitelimi
Hayatımda kasa nasıl açılır onu bile bilmiyordum. 12 yaşındaki kardeşim abi gel ben yaparım dedi. Videodan baka baka 2 saate anca yaptık. Ama şimdi olsa max 15 dk ya yaparız. Kısacası bilen birine çok kolay. İçindeki termal macun kaliteli görünüyor. Taktıktan sonraki kısmında içinden çıkan macunu kullanıyorum. Sıcaklığa bakılırsa kaliteli.
Aynı soğutuyucu R5 5600 modelinde +200 Mhz O.C ile kullanıyorum. Beklediğimden daha performanslı bi ürünmüş.
Benim belki önceki hem termal macun hem de stok fan çok kötü olabilir. Bu kadar fark o yüzden de olabilir. Ama benim işimi 40 derece düşürerek gördü şükür.
Hocam kutunun içinden fan bağlama teli kaç adet çıktı?
2 adet

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,382
Üyeler
193,373
Son üye
sedatposta
Geri