Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Burak korkmaz, 17 yaşındayım yks hazırlığı yapıyorum. Dersler dışında zamanın çoğunu telefon ve masaüstünde geçiriyorum. Özellikle gruptaki yanlış dil kullanımına takıntılı birisi olarak moderatörlük yapabilirim, teşekkürler.

Merhaba ben Batuhan 17 yaşındayım.
Derslerimden arta kalan vakitte forumdayım, elimden geldiğinde insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Türkçe dil bilgim iyidir, imlâ kurallarına önem veriyorum.

Gerekli şartlara karşılıyorsam moderatör olmak isterim.

Merhaba,
Ben Emirhan 22 yaşındayım. E-Ticaret üzerine çalışmaktayım günümün çoğu forumlarda ve fırsatlarda geçmekte yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.

Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.

Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım :)
3 yıldır burdayım ne var ne yok biliyorum.vakit buldukça da görevimi yerine getirebilirim.

Merhaba ben osman 16 yaşındayım elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorum amd ekran kartlarındaki sorunları çözmemle tanınıyorum özellikle watman hatası forumu bilgisayar hakkında bir çok teknik bilgiye sahibim en iyi yapmaya çalışacağım elimden geldiğince tıpkı diğer moderatör olduğum forum gibi
Saygılarımla
2007 li değilmisin knk

merhaba ben şahin, 21 yaşındayım ve Üniversite öğrencisiyim.
Son bir yıldır zamanımın çoğunu forumda yardımcı olmaya çalışarak geçiriyorum. Çoğunlukla forumda aktif olduğumdan dolayı başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek gibi durumları erkenden düzeltebileceğimi düşünüyorum.
Üniversitelerin Online olduğu bu dönemde ilaç gibi gelir :D Üniversitelerin açık olduğu dönemde de günümün çoğu forumda geçiyor :D
İyi forumlar.

İyi akşamlar.
Yaşım 23, işten geldiğimde kalan zamanımın çoğunu forumda(veya forumlarda) geçiriyorum. Ortalama 5-6 saat denilebilir.
Elimden geldiğince İmla kurallarına dikkat etmekteyim. Eski mesajlarımdan veya beni tanıyan varsa az çok bilir.
Şu sıralar Üniversite kaynaklı yoğun olsamda forumda aktif olmaya çalışıyorum. Teşekkürler.

Ver yetkiyi gör etkiyi :D Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.

Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.

Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım :)
Günlük ne kadar veya kaç saatlik aktiflik gerekiyor?

Merhaba ben Musa Bilal. 20 yaşındayım ve bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Teknolojiye ve bilgisayara ilgim oldukça fazladır. Yeni ürünlerden, teknolojilerden, gelişmelerden haberdar olmak için youtube üzerinden oldukça fazla kanal takip ederim. Üniversiteler uzaktan eğitime geçtikten sonra dersler online olduğu için, bölümüm gereği yazılımla uğraşmam gerektiği için ve oyunları sevdiğim için tüm günümü bilgisayar başında geçiriyorum. Foruma hesabı açtığımdan beri sık sık bakıyorum ve elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Online eğitim sürecinde daha çok vakit ayırabildiğim için son bir aydır falan neredeyse tüm gün forumdayım diyebilirim. Eskiden kalan oyun ve discord sunucusu yöneticiliği tecrübelerime dayanarak moderatörlük işini rahatça yapabileceğimi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri