Ol ben seni destekliyorumModeratör olmak istemiyorum ama yaşımın yettiğini fark ettim bi rzamanlar yine böyle konu açılmıştı yaşım yetmiyordu şimdi 17 oldum SGKLDFHJDFGJ
3 yıldır burdayım ne var ne yok biliyorum.vakit buldukça da görevimi yerine getirebilirim.Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.
16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.
Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım
2007 li değilmisin knkMerhaba ben osman 16 yaşındayım elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorum amd ekran kartlarındaki sorunları çözmemle tanınıyorum özellikle watman hatası forumu bilgisayar hakkında bir çok teknik bilgiye sahibim en iyi yapmaya çalışacağım elimden geldiğince tıpkı diğer moderatör olduğum forum gibi
Saygılarımla
Yıl 2023 Ocak Şubat Mart doğumlu falansa tutuyor herhalde2007 li değilmisin knk
Öyle ama doğum günümü geçtikçe o yüzden 16 yaşındayım(24 şubat)2007 li değilmisin knk
Günlük ne kadar veya kaç saatlik aktiflik gerekiyor?Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.
16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.
Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım