Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

burak9956

80+ Bronze
Burak korkmaz, 17 yaşındayım yks hazırlığı yapıyorum. Dersler dışında zamanın çoğunu telefon ve masaüstünde geçiriyorum. Özellikle gruptaki yanlış dil kullanımına takıntılı birisi olarak moderatörlük yapabilirim, teşekkürler.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba ben Batuhan 17 yaşındayım.
Derslerimden arta kalan vakitte forumdayım, elimden geldiğinde insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Türkçe dil bilgim iyidir, imlâ kurallarına önem veriyorum.

Gerekli şartlara karşılıyorsam moderatör olmak isterim.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Merhaba,
Ben Emirhan 22 yaşındayım. E-Ticaret üzerine çalışmaktayım günümün çoğu forumlarda ve fırsatlarda geçmekte yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,620
İsim
Mert Can Ergün
Moderatör olmak istemiyorum ama yaşımın yettiğini fark ettim bi rzamanlar yine böyle konu açılmıştı yaşım yetmiyordu şimdi 17 oldum :D SGKLDFHJDFGJ
Ol ben seni destekliyorum

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Emir Bayram
Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.

Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.

Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım :)
3 yıldır burdayım ne var ne yok biliyorum.vakit buldukça da görevimi yerine getirebilirim.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Merhaba ben osman 16 yaşındayım elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorum amd ekran kartlarındaki sorunları çözmemle tanınıyorum özellikle watman hatası forumu bilgisayar hakkında bir çok teknik bilgiye sahibim en iyi yapmaya çalışacağım elimden geldiğince tıpkı diğer moderatör olduğum forum gibi
Saygılarımla
2007 li değilmisin knk

şahin doğan

80+ Platinum
merhaba ben şahin, 21 yaşındayım ve Üniversite öğrencisiyim.
Son bir yıldır zamanımın çoğunu forumda yardımcı olmaya çalışarak geçiriyorum. Çoğunlukla forumda aktif olduğumdan dolayı başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek gibi durumları erkenden düzeltebileceğimi düşünüyorum.
Üniversitelerin Online olduğu bu dönemde ilaç gibi gelir :D Üniversitelerin açık olduğu dönemde de günümün çoğu forumda geçiyor :D
İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Bura.K

80+ Silver
İyi akşamlar.
Yaşım 23, işten geldiğimde kalan zamanımın çoğunu forumda(veya forumlarda) geçiriyorum. Ortalama 5-6 saat denilebilir.
Elimden geldiğince İmla kurallarına dikkat etmekteyim. Eski mesajlarımdan veya beni tanıyan varsa az çok bilir.
Şu sıralar Üniversite kaynaklı yoğun olsamda forumda aktif olmaya çalışıyorum. Teşekkürler.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Ver yetkiyi gör etkiyi :D Yarışmacı arkadaşlara başarılar

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.

Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.

Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım :)
Günlük ne kadar veya kaç saatlik aktiflik gerekiyor?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,761
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Merhaba ben Musa Bilal. 20 yaşındayım ve bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Teknolojiye ve bilgisayara ilgim oldukça fazladır. Yeni ürünlerden, teknolojilerden, gelişmelerden haberdar olmak için youtube üzerinden oldukça fazla kanal takip ederim. Üniversiteler uzaktan eğitime geçtikten sonra dersler online olduğu için, bölümüm gereği yazılımla uğraşmam gerektiği için ve oyunları sevdiğim için tüm günümü bilgisayar başında geçiriyorum. Foruma hesabı açtığımdan beri sık sık bakıyorum ve elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Online eğitim sürecinde daha çok vakit ayırabildiğim için son bir aydır falan neredeyse tüm gün forumdayım diyebilirim. Eskiden kalan oyun ve discord sunucusu yöneticiliği tecrübelerime dayanarak moderatörlük işini rahatça yapabileceğimi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom