Çözüldü✓ Ekran gelmiyor sorunu anlayamadım.

em1r oK?

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,226
Pbo açtım, ram overclock ettim yeniden başlatmaya çalıştığımda ekran gelmedi işlemcide kırmızı ışık yanıyordu, anakart arkasından bios flashback yaptım son ekran bu şekilde, acilen yardımcı olabilir misiniz?
E97A2D0D-6849-4836-A0CA-6E8C70F5F7DF.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Dambıldor bilgin var mıdır ?

USB bellek takılı ise çıkart biosu gir load default bios yap exit bölümünden

Kasanın arkasındaki bütün kablolarını söküp, BIOS Pilini çıkart 1 dakika bekle tekrar tak kabloları.
PSU'yu ON konuma getirdikten sonra da 30-40 saniye bekle öyle aç PC'yi.

Son düzenleme:
Sıkıntı değil anakarti çek gösterelim kardeşim
Şimdi gördüm ucunu, ekran kartının altında. Sistemin tüm kablolarını çıkarttım yatağa koyacağım ekran kartını çıkartıp bios. pilini çıkartacağım, bekleyip takıyorum ardından kabloları da taktıktan sonra ne oluyor?

Şimdi gördüm ucunu, ekran kartının altında. Sistemin tüm kablolarını çıkarttım yatağa koyacağım ekran kartını çıkartıp bios. pilini çıkartacağım, bekleyip takıyorum ardından kabloları da taktıktan sonra ne oluyor?
Açıyorsun bakıyorsun durumuna

Yanlış ayarlar yapmış olmalısın

Pbo açtım, ram overclock ettim yeniden başlatmaya çalıştığımda ekran gelmedi işlemcide kırmızı ışık yanıyordu, anakart arkasından bios flashback yaptım son ekran bu şekilde, acilen yardımcı olabilir misiniz?Alıntıyı görüntüle

Pbodan dolayı bilgisayar açılmama vb olmaz. Sen rame dokunma muhtemelen çipleri cok kötü oc olmaz yani.

Pbo açtım, ram overclock ettim yeniden başlatmaya çalıştığımda ekran gelmedi işlemcide kırmızı ışık yanıyordu, anakart arkasından bios flashback yaptım son ekran bu şekilde, acilen yardımcı olabilir misiniz?Alıntıyı görüntüle

Neden anakart tuşundan yaptın ki bios sıfırlamayı? Gücü kesip bios pilini sök tak yapıp yada cmos pinlerine 10 saniye tornavida degdirsen sıfırlanırdı. Ram oc hakkında bilgin yoksa yapma. Pboyu enabled yap yeter ugrasma şimdilik.

Pbodan dolayı bilgisayar açılmama vb olmaz. Sen rame dokunma muhtemelen çipleri cok kötü oc olmaz yani.

Neden anakart tuşundan yaptın ki bios sıfırlamayı? Gücü kesip bios pilini sök tak yapıp yada cmos pinlerine 10 saniye tornavida degdirsen sıfırlanırdı. Ram oc hakkında bilgin yoksa yapma. Pboyu enabled yap şimdilik yeter ugrasma şimdilik.

Neden anakart tuşundan yaptın ki bios sıfırlamayı? Gücü kesip bios pilini sök tak yapıp yada cmos pinlerine 10 saniye tornavida degdirsen sıfırlanırdı. Ram oc hakkında bilgin yoksa yapma. Pboyu enabled yap yeter ugrasma şimdilik.
Şu an ekran gelmiyor konu başındaki ekranın dışında bir şey yapamıyorum ki

Geri