Bu Anakart Nasıl önerir misiniz? ?

Arkadaşlar Bu Sistemi Toplayacağım Anakart'ım Eksik Bu Anakart Bu Sisteme Uyarmı ?

Anakart:Asus TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI mATX Anakart

Bu Anakartı Alsam Beni Uzun Yıllar Götürürmü Bana Sorun Sıkıntı Çıkartırmı Kronik Bir Sorunu Varmı Sizce Alayımmı önerir misiniz? ?

SİSTEM

Kasa: Dark Guardian

İşlemci:AMD Ryzen 5 3600

EkranKartı:Asus Evo Gtx 1660 Super

AnaKart:??????

RAM:Adata XPG Gammix G30 8Gb (2 adet)

SSD Disk:Samsung 860 Evo 500gb

Pover Supply:FSP 600-60AHBC 600w Güç Kaynağı
çok güzel anakarttır hiçbir kronik sorunu yoktur kendim çok anakart araştırdım tecrübem var açıkçası bu anakartı öneririm o fiyata alabileceğiniz en iyi anakarttır işlemci değiştirirme kararına giderseniz akıcağınız işlemci AM4 olmazsa sadece o durumda değiştirme gereği duyacağınız bir anakart :) .

B550 chipsetli anakartların genel olarak VRM'leri daha iyi, PCIe 4.0 özelliği var, RGB ve ARGB girişi sayılarında bir artış var. Olsa güzel olurdu, yapacak bir şey yok, bunu alabilirsiniz.
hocam VRM ne demek ve PCle 4.0 olsa ne olur biraz aydınlatın beni :)

İlk izleyişiniz mi? Değildir herhalde?
Abi Bide Sen Pc den Anlıyorsun Ben Gtx 1660 Super Alacağım Ama Hanği Marka Alayım Zotac Alacaktım 1 Yıl Sonra Sorun Çıkartıyor Diyorlar asus evo alayım diyorum onun bir sorunu sıkıntısı fln varmı yoksa Zotac da iyi mi? onun hakkındada yanlış bilgimi verilmiş bana

B550 chipsetli anakartların genel olarak VRM'leri daha iyi, PCIe 4.0 özelliği var, RGB ve ARGB girişi sayılarında bir artış var. Olsa güzel olurdu, yapacak bir şey yok, bunu alabilirsiniz.
Alacak olanlar baksın piyasaya

hocam VRM ne demek ve PCle 4.0 olsa ne olur biraz aydınlatın beni :)
VRM basit olarak işlemciye gücü sağlayan şeyler. PCIe 4.0 olursa şu anlık avantaj olarak M.2 SSD'de avantajı olur, başka bir özelliği yok şu anda PCIe 4.0'ın.
Ben yurt dışından aldım
Hayırlı olsun, ne aldınız hocam?
Abi Bide Sen PC den Anlıyorsun Ben Gtx 1660 Super Alacağım Ama Hanği Marka Alayım Zotac Alacaktım 1 Yıl Sonra Sorun Çıkartıyor Diyorlar Asus evo alayım diyorum onun bir sorunu sıkıntısı fln varmı yoksa Zotac da iyi mi? onun hakkındada yanlış bilgimi verilmiş bana
Zotac sorun çıkartmaz.

VRM basit olarak işlemciye gücü sağlayan şeyler. PCIe 4.0 olursa şu anlık avantaj olarak M.2 SSD'de avantajı olur, başka bir özelliği yok şu anda PCIe 4.0'ın.

Hayırlı olsun, ne aldınız hocam?

Zotac sorun çıkartmaz.
nasıl yani hız olarak mı daha iyi PCle4.0

Geri