bir şey değişmez hocam sizin adınıza zorluk çıkarmasın diye dedim de farketmezBios nasıl sıkıntı yapar mining için mi değişiyor bios
bir şey değişmez hocam sizin adınıza zorluk çıkarmasın diye dedim de farketmezBios nasıl sıkıntı yapar mining için mi değişiyor bios
Güvenilir bir yer bulabilirim bu satıcıyı tanımıyorum ama tanıdıklarım var ilanını isteyim atarım sana.Yok elden değil hocam param güvende ile kabul ederlerse sorarım
yani olayo anlamadım bios nasıl değişiyorbir şey değişmez hocam sizin adınıza zorluk çıkarmasın diye dedim de farketmez
Tamamdır bekliyorumGüvenilir bir yer bulabilirim bu satıcıyı tanımıyorum ama tanıdıklarım var ilanını isteyim atarım sana.
hocam biosunu değiştiriyorlar mining için ama zaten düzeltmişlerdir yaptılarsa bile bir farkı yok hiç bir şey yapmasa bile bir kartın biosu bozulabilir ve tekrar yazmanız gerekebilir normal bir durum yani.yani olayo anlamadım bios nasıl değişiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır bekliyorum
Bu satıcıdan alabilirsin dostum. Güvenilir arkadaş.yani olayo anlamadım bios nasıl değişiyor
Tamamdır bekliyorum
Fiyat olarak ben yine sorarım ama sizin de katkınız olursa fiyatta yardımcı olabilir mi halledelim mining vs yapılmamış değil miBu satıcıdan alabilirsin dostum. Güvenilir arkadaş.
![]()
6700xt Garantili - Powercolor Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1082891121
6700xt Garantili - Powercolor Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Tamamdır hocam başıma gelse bile seni etiketlerim konu açarım tekrardan çözerizhocam biosunu değiştiriyorlar mining için ama zaten düzeltmişlerdir yaptılarsa bile bir farkı yok hiç bir şey yapmasa bile bir kartın biosu bozulabilir ve tekrar yazmanız gerekebilir normal bir durum yani.
Fiyata müdahale edemem dostum. Sadece bildiğim güvenilir bir satıcı. Forumda bazı arkadaşlarda bilir zaten. Sıkıntı çıkarsa güzel bir dille söylesen bile iade alır zaten o konuda endişen olmasın. Ürünün arkasında duruyorlar.Fiyat olarak ben yine sorarım ama sizin de katkınız olursa fiyatta yardımcı olabilir mi halledelim mining vs yapılmamış değil mi
Tamamdır hocam başıma gelse bile seni etiketlerim konu açarım tekrardan çözeriz
Tamamdır hocam teşekkürler iletişime geçerim gerekirse 100 fazla olsun güvenilir yerden olsun öneriniz yeterli benim içinFiyata müdahale edemem dostum. Sadece bildiğim güvenilir bir satıcı. Forumda bazı arkadaşlarda bilir zaten. Sıkıntı çıkarsa güzel bir dille söylesen bile iade alır zaten o konuda endişen olmasın. Ürünün arkasında duruyorlar.
Rica ederim dostum.Tamamdır hocam teşekkürler iletişime geçerim gerekirse 100 fazla olsun güvenilir yerden olsun öneriniz yeterli benim için
6500xt ve 6800xt kullanma fırsatım oldu zaten benimde amd yi seviyorum fiyat performans marka bir tek red devil marka hiç denemedim şüphe vardı içimde3080 satıp 6800 xt red devil aldım ben de pazartesi deneyeceğim bakalım. Bugün 6000 serisinden 2 ekran kartını oyunlarda denedim. Fortnite ve warzone da optimizasyonu muazzam deteceye çekmişler . Kartlar mükemmel derecede olmus