EkmekArasıRX6900XT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
- Bütçe
- 10000
Selamın aleyküm. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Bu parçalar nasıl, daha iyisi varmıdır?
Sadece 3950x 10000TL mi yoksa yanlış mı anlıyorum?Selamın aleyküm. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Bu parçalar nasıl, daha iyisi varmıdır?
Hayır hocam ROG CROOSHAIR HERO VIII, Gskill RGB Ram, 500 GB Samsung Evo 970 SSD dahil.Sadece 3950x 10000TL mi yoksa yanlış mı anlıyorum?
Siz çok yanlış anlamışsinız hocamHayır hocam ROG CROOSHAIR HERO VIII, Gskill RGB Ram, 500 GB Samsung Evo 970 SSD dahil.
Ne alaka hocam?Siz çok yanlış anlamışsinız hocam![]()
ROG CROOSHAIR HERO VIII, Gskill RGB Ram, 500 GB Samsung Evo 970 SSD, Ryzen 9 3950X dahil.
Dahilse de alınmaz ki sanırım dahil değilNe alaka hocam?
Sadece 3950x 10000TL mi yoksa yanlış mı anlıyorum?
Dahilse de alınmaz ki sanırım dahil değil
Adama sordum hepsi dahil mi diye. Ben de size katılıyorumBence sadece işlemci ilanı![]()
Kişinin diğer ilanlarına bakıp anlayabilirsinAdama sordum hepsi dahil mi diye. Ben de size katılıyorum
Evet hocam dahil değilmiş.Kişinin diğer ilanlarına bakıp anlayabilirsin
ölü yatırım diye yorumladımSelamın aleyküm. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Bu parçalar nasıl, daha iyisi varmıdır?
ilanda sadece işlemci ibaresi gözüküyor ama sen bilirsin hocam set yazmıyorSelamın aleyküm. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Bu parçalar nasıl, daha iyisi varmıdır?
ölü yatırım diye yorumladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilanda sadece işlemci ibaresi gözüküyor ama sen bilirsin hocam set yazmıyor
Kişinin diğer ilanlarına bakıp anlayabilirsin