steam şifremi unuttum fıkra gibi olay

Berke123

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
531
olayın öncesini en altta yeşille yazdım,neyse şimdi konumuza geleyim şifreyi değiştirdim ve hatırlayamadım şifremi unuttum adımlarını takip ediyorum steam guarda onaylama gelmiyor muhtemelen oradan da attı bu yüzden qr da okutamıyorum tek çare sms kalıyor ama o da gelmiyor galiba eski numarama geliyor ve en son şans steam guardı kapatma bundan da şu yüzden tedirginim 15 günlük pazar banı yemek istemiyorum 1aydır bugünü bekliyorum pazardan ucuza item toplamaya, itemler en dibi 1 2 gün sonra görüyor yani hesabım 1 2 günlüğüne guardsız kalsa sorun çıkar mı pcde virüs olabilir bu arada

hem ayranım dökülmesin hem *ağzıma vurulmasın* ihtimali var mı birinden vazgeçmek zorunda mıyım

google hesabıma güvelikle alakalı uyarılar gelince ben de şifreleri değiştirmeye başladım şifre değiştiriyorum bi yandan not ediyorum unutmamak adına bi baktım steami kaydetmeyi unuttum ve çık gir yapayım da şifreden emin olayım diye çıkış yaptım ve çıkış o çıkış bidaha şifreyi hatırlayamadım

Ben böyle bir durumda ilk önce format atar daha sonra güvenlik önlemlerini alırım en son aşamada şifre değiştiririm tekrar çalınmasın diye

itemler nasıl en dibi görüyor onu anlayamadım hocam öyle tarih mi var

itemler nasıl en dibi görüyor onu anlayamadım hocam öyle tarih mi var
indirimde insanlar oyun için itemlerini envanterlerini satınca piyasa düşüyor mesela 250 liralık akyi 190a almıştım kış indirimlerinde
Ben böyle bir durumda ilk önce format atar daha sonra güvenlik önlemlerini alırım en son aşamada şifre değiştiririm tekrar çalınmasın diye
birkaç gün önce mining virüsü yedim neyse formatladım(temiz olduğundan emin değilim)ondan sonra 1 2 gün sorun yok dün google şüpheli işlem gibi bişey dedi oturumu duraklattı ama bu zaten normalde de oluyordu hatırlıyorum oturum duraklatıldı diyodu hiç okumadan tekrar oturum açıyordum o yüzden çok uğraşmak istemedim açıkçası bir formatı daha kaldıramam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen 1 2 gün şifreyi denicem bulamazsam guardı iptal edip hesaba giricem hemen itemleri toplayıp guardı tekrar atkifleştiricem ban yesem de sorun kalmaz

Son düzenleme:
bitwarden kullan

bir de iki noktalam işareti kullanın uzun yazılarda lütfen :)

Kendi otomatik kaydetmiyor ki elle girmeniz lazım bide durmadan sizi hesaptan atıp şifre diyip başınızın etini yiyor
hocam uygulamanın ayarlarına bakarsanız kitlenip kitlenmeyeceğini ya da 2 dk sonr, 10 dk sonra kitleneceğini seçebilirsiniz. otomatik kaydetmesi için eklentisi mevcut.

bitwarden kullan

bir de iki noktalam işareti kullanın uzun yazılarda lütfen :)
tamamdır bitwardena bakıcam şimdi ve elimden geldiğince anlaşılır şekilde yazmaya çalıştım ama bazı noktalarda anlam kayması olmuş daha dikkatli olurum teşekkürler

Hesap daha önemli sıfırla gitsin. İtemleri sonra da alırsın.x

Hesap daha önemli sıfırla gitsin. İtemleri sonra da alırsın.x
muhtemelen öyle yapıcam en dibi beklemeden biraz zararla alıcam sonra guardı atkifleştiricem hemen

Geri