- Reaksiyon skoru
- 531
olayın öncesini en altta yeşille yazdım,neyse şimdi konumuza geleyim şifreyi değiştirdim ve hatırlayamadım şifremi unuttum adımlarını takip ediyorum steam guarda onaylama gelmiyor muhtemelen oradan da attı bu yüzden qr da okutamıyorum tek çare sms kalıyor ama o da gelmiyor galiba eski numarama geliyor ve en son şans steam guardı kapatma bundan da şu yüzden tedirginim 15 günlük pazar banı yemek istemiyorum 1aydır bugünü bekliyorum pazardan ucuza item toplamaya, itemler en dibi 1 2 gün sonra görüyor yani hesabım 1 2 günlüğüne guardsız kalsa sorun çıkar mı pcde virüs olabilir bu arada
hem ayranım dökülmesin hem *ağzıma vurulmasın* ihtimali var mı birinden vazgeçmek zorunda mıyım
google hesabıma güvelikle alakalı uyarılar gelince ben de şifreleri değiştirmeye başladım şifre değiştiriyorum bi yandan not ediyorum unutmamak adına bi baktım steami kaydetmeyi unuttum ve çık gir yapayım da şifreden emin olayım diye çıkış yaptım ve çıkış o çıkış bidaha şifreyi hatırlayamadım
hem ayranım dökülmesin hem *ağzıma vurulmasın* ihtimali var mı birinden vazgeçmek zorunda mıyım
google hesabıma güvelikle alakalı uyarılar gelince ben de şifreleri değiştirmeye başladım şifre değiştiriyorum bi yandan not ediyorum unutmamak adına bi baktım steami kaydetmeyi unuttum ve çık gir yapayım da şifreden emin olayım diye çıkış yaptım ve çıkış o çıkış bidaha şifreyi hatırlayamadım