O hissi bilirim ilk geldiğind bende herşeyi indiriyodum hayırlı olsun.Anlık olarak Fiber kullanıyorum hız böyle Steamden bir şeyler indiricem bakalım Allah herkese nasip etsin
O hissi bilirim ilk geldiğind bende herşeyi indiriyodum hayırlı olsun.Anlık olarak Fiber kullanıyorum hız böyle Steamden bir şeyler indiricem bakalım Allah herkese nasip etsin
Çok sağ olun valla öyle VDSLe geçtiğimde de aynısı olmuştu şuanda oluyor çok güzel bir hisO hissi bilirim ilk geldiğind bende herşeyi indiriyodum hayırlı olsun.
Hadi hayırlı olsunAnlık olarak Fiber kullanıyorum hız böyle Steamden bir şeyler indiricem bakalım Allah herkese nasip etsin
bende 35 den 500 e geçtim dünya varmış gerçekten zamandan büyük tasarruf hakediyo parasını.Çok sağ olun valla öyle VDSLe geçtiğimde de aynısı olmuştu şuanda oluyor çok güzel bir his
Sağ olHadi hayırlı olsun![]()
100 de bile bu kadar iyiyken 1000-500 gibi hızları düşünemiyorum çok iyi herkese nasip olur umarımbende 35 den 500 e geçtim dünya varmış gerçekten zamandan büyük tasarruf hakediyo parasını.