mertxan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 280
Rekabet ortamı oluşturayım mı hocamHazır alıcıyım tam benlik sistemaraçla gelir alırım senide uğraştırmam
![]()
Rekabet ortamı oluşturayım mı hocamHazır alıcıyım tam benlik sistemaraçla gelir alırım senide uğraştırmam
![]()
açık arttırma girRekabet ortamı oluşturayım mı hocam![]()
Hazır alıcıyım tam benlik sistemaraçla gelir alırım senide uğraştırmam
![]()
en mantıklı kararPiyasa fiyatını bir öğreneyim ama sana vermem sanırım
Araban varmış senin
Öğrenci ve bütçesi olmayanlar için
Hocam o kadar para yok bizde anca kuruşlar oynaraçık arttırma gir
Katılıyorum hocam öğrenci veya deprem bölgesinde olupda almak isteyenler vardı onlara da bi bakabilirsinizPiyasa fiyatını bir öğreneyim ama sana vermem sanırım
Araban varmış senin
Öğrenci ve bütçesi olmayanlar için
Yardım etmek istese direkt sistemi bağışlar hocam bence çok da zararına satış yapmasınKulannıcıyım ben ama
Ozaman şöyle söylim 13.000 vereyim sana
10k sana 3k yıda sen istediğin öğrencilere burs gibi yardım et![]()
Geçende elimde fazldan 8x2 Ramler vardı 15 yaşında kardeşimiz geldi ona verdim 400 TL'yeKatılıyorum hocam öğrenci veya deprem bölgesinde olupda almak isteyenler vardı onlara da bi bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardım etmek istese direkt sistemi bağışlar hocam bence çok da zararına satış yapmasın
Her şey para değil sonuçta açgözlülük yapmak yerine ederinin biraz altında vermek hem sizden bişi götürmez hemde karşı tarafa bir şey katar tebrik ederim.Geçende elimde fazldan 8x2 Ramler vardı 15 yaşında kardeşimiz geldi ona verdim 400 TL'ye
Fazladan duruyor duracağına birinin kullanmasından yanayım
anlamadım hocam ne demek istediğinizi bu laptop sizde var takasmı demek istediniz.hocam laptop ihtiyacınız varsa https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-6-5/ 16 ram+500 samsung ssd ne kadara bırakırsınız
işin şakası bu üstüne gitmeyinTamam yav bir şey demedik ilk başta belli değildi niyeti PAS Çekiliyorum
İhtiyacı olan alsın madem Hayırlısı olsun![]()