Bu askı aparatı alınır mı?

Arkadaşlar masamda yer açmak istediğim için üçüncü monitörümü duvara asıp masaya doğru çevirmek istiyorum sizce bu aparat sağlam mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Askı aparatı:
hocam bir tanıdığım aynı modeli TV için almıştı hiç sağlam değildi. Örneğin TV'nin sallanması gibi ama monitör de ne olur bilemiyorum ama yine de tavsiye etmiyorum.

hocam bir tanıdığım aynı modeli TV için almıştı hiç sağlam değildi. Örneğin TV'nin sallanması gibi ama monitör de ne olur bilemiyorum ama yine de tavsiye etmiyorum.
önerdiğiniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında baya kişi güzel yorum yapmış 18ç5 inç monitörün sorun olacağını düşünmüyorum.

önerdiğiniz var mı?

aslında baya kişi güzel yorum yapmış 18ç5 inç monitörün sorun olacağını düşünmüyorum.
çok bir bilgim yok fakat eğer bütçeniz varsa duvardan değilde masadan olan askı aparatları daha sağlam oluyor gibi.

Aynısını birkaç ay önce aldım. 19 inç monitörde kullanmıştım. Şu an kullanmıyorum ama fazlasıyla işini görür. Sadece 24 inç ve üstü için pek iş görmez. 18i rahatlıkla taşır.

Son olarak bunları buldum ama kararsız kaldım.
Marka basılan ürünler bunlar farkları yok alacaksan ucuz olanı al geç dostum.

markasından değil hocam görünüş ve uzunluk olarak bakıyorum

tarix olan baya uzun mesela

arada tam olarak 2 kat fark var uzunluk açısından sanki uzunu alsam geleceğe yatırım içinde mantıklı geliyor masa yeri falana değişir açısından.

Geri