Fixnet mi milenicom mu?

dhnky52

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar.Aktif olarak türknet fiber 100mbps kullanıcısıyım.Fiyat artışları yüzünden değişiklik yapmayı düşünüyorum.Comnet vb. İss lere pek sıcak bakamadım.Fixnet ve mileni arasında kaldım.Sizce hangisini tercih etmeliyim.

Karşında muhattap bulabileceğini düşündüğün hangisi ise onu tercih et bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Millenicom u bırakıp türknet aldım. Türknetten genel olarak memnundum her ne yazarsam sorun çözülüyordu sesli bir çağrı merkezi olmasa bile daha uzun sürüyor ama çözüyorlardı. Sırf bu yüzden çağrı merkezi olan bi yere geçmek istedim türksat aldım. Aşırı memnunum sorun olunca telefonda bekletme bile yok çat bağlanıyorsun sorunun max 2-3 dk sürmüş oluyor yani. Mileni com da ben sabit hız alamadım günün belli saatlerinde hız düşüyordu. Fix netide ilkkez duydum açıkcası

Merhabalar.Aktif olarak türknet fiber 100mbps kullanıcısıyım.Fiyat artışları yüzünden değişiklik yapmayı düşünüyorum.Comnet vb. İss lere pek sıcak bakamadım.Fixnet ve mileni arasında kaldım.Sizce hangisini tercih etmeliyim.
Dostum Millenim abonesiyim
Boyle kotu fiyat politikası yok 2016 lık en eski aboneye bile güncel fiyatan sundular zamı sakın geçme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FixNet geçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,390
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri