Yardım MSI b450m gaming plus max alınır mı?

Reaksiyon skoru
150
iyi bir anakart istiyorum bu yüzden anakartı ucuza almak istemiyorum
msi b450m-a pro max 4133mhz(oc) alınır mı? bu fiyata (930tl)
b550 anakartlara bütcem yetmiyor

930TL mi? Çüşşşşşşşşşş
B450M S2H al geç.

iyi bir anakart istiyorum bu yüzden anakartı ucuza almak istemiyorum
MSI b450m-a pro max 4133mhz(oc) alınır mı? bu fiyata (930tl)
b550 anakartlara bütcem yetmiyor
düzeltme
anakart modelini yanlış yazmışım
msi b450m gaming plus max

B450M-A PRO MAX'in fiyatı 930 ₺ olamaz, B450-A PRO MAX'tir o. O olsa bile o paraya alınmaz, B450 TOMAHAWK MAX alabilirsiniz birazcık daha koyup.

930TL mi? Çüşşşşşşşşşş
B450M S2H al geç.
modeli yanlış yazmışım
msi b450m gaming plus max olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B450M-A PRO MAX'in fiyatı 930 ₺ olamaz, B450-A PRO MAX'tir o. O olsa bile o paraya alınmaz, B450 TOMAHAWK MAX alabilirsiniz birazcık daha koyup.
yanlış yazmışım kusura bakma
msi b450m gaming plus max olacak

modeli yanlış yazmışım
MSI b450m gaming plus max olacak

alınır.

modeli yanlış yazmışım

B450M GAMING PLUS MAX yok, B450 GAMING PLUS var. Fiyatı pahalı geldi, biraz daha koyup B450 TOMAHAWK MAX almaya çalış.

direkt tomahawk al geç (B450)

Şık dursun diye RGB'si var dış görünüş olarak. Onun dışında TYPE-C girişi bulunduruyor, 116gr heatsink bulunduruyor. X570 avcısı olduğu da söylenebilir :D. Şaka yapmıyorum X570 Anakartlarla yarışıyor. Ama para yetmiyor ise Gaming Plus da gayet iyi bir anakart.
https://www.itopya.com/msi-b450-tom...4-ddr4-3466mhz-a-xmpoc-mode-hdmi-dvi-anakart/ (+73 aşım gerektiriyor)
Anakart sürekli değiştirilmez ve yarın öbürgün OC yapmak istersen X570'e yakın bir performans veren bir anakart kesinlikle işine yarayacaktır. Şu anlık sadece +73tl lik artman gerekiyor bütçeden. Son karar tabii ki de senin.

Şık dursun diye RGB'si var dış görünüş olarak. Onun dışında TYPE-C girişi bulunduruyor, 116gr heatsink bulunduruyor. X570 avcısı olduğu da söylenebilir :D. Şaka yapmıyorum X570 Anakartlarla yarışıyor. Ama para yetmiyor ise Gaming Plus da gayet iyi bir anakart.
https://www.itopya.com/MSI-b450-tom...4-ddr4-3466mhz-a-xmpoc-mode-hdmi-dvi-anakart/ (+73 aşım gerektiriyor)
Anakart sürekli değiştirilmez ve yarın öbürgün OC yapmak istersen X570'e yakın bir performans veren bir anakart kesinlikle işine yarayacaktır. Şu anlık sadece +73tl lik artman gerekiyor bütçeden. Son karar tabii ki de senin.
hocam o anakart stock yok diyer sitelerde çok pahalı 1200 1100 tl
ek olarak bişey sormak istiyorum bu anakartlar çift ekran kartı takıyoz
2 tane aynı model amd ekran kartı takarken
2 tane aynı model nvdia ekran kartı takabiliyormuyuz

hocam o anakart stock yok diyer sitelerde çok pahalı 1200 1100 TL
Ben atarken stok vardı. O fiyata durması şaşırtıcıydı zaten.
2 tane aynı model amd ekran kartı takarken
2 tane aynı model nvdia ekran kartı takabiliyormuyuz
SLI riskli bir iştir. Bunu tamamen SLI destekleyen anakartlarla(z390,x570 vb.) yapmanız daha doğru olur. Ayrıca tomahawk ne kadar X570 ile yarışsa da 2 adet nvidia kartı desteklemeyebilir. X serisi chipset gerekiyor diye biliyorum Nvidia serisinde SLI da yararlanmak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,961
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri