Radeon RX 6600 vs RTX 3060

izzetbaku

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba herkese. Yakın arkadaşım yeni aldı hiç kullanmadı XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 6 bin TL satıyor. Sizce oyunları Ultra seviyyede oynamak için bu ekrna kartımı alınmalı yoksa RTX 3060 mı?

:)
Screenshot_1.png

Ülkeye göre değişiyor fiyatlar bunuda anlamak lazım bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem sizin koyduğunuz başka ben XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 söylemişdim
xfx olmasıyla sapphire olmasının hiçbir farkı yok. çip olarak aynı vram olarak aynı. 1 2 fps oynar oynasa.

xfxte 6140 tl. 140 tl için arkadasınızdan alcaksanız alın bişe diyemem.

xfx olmasıyla sapphire olmasının hiçbir farkı yok. çip olarak aynı vram olarak aynı. 1 2 fps oynar oynasa.

xfxte 6140 TL. 140 TL için arkadasınızdan alcaksanız alın bişe diyemem.
6140 tl xfx e vereceğine asus 6600 almak daha mantıklı

Msi mech modelini kullanıyorum kartımın max sıcaklığı 57 saatlerce yüskek ayalarda
şuan fp olarak alınacak en iyisi asus. bu arada elime xfx, sapphire pulse, asus rx 6600 modelleri geçmişti asus un boyutu pulsenin 1 katı kadardı sana öyle söylim sıcaklık değerleri de iyiydi

Arkadaşlar merhaba herkese. Yakın arkadaşım yeni aldı hiç kullanmadı XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 6 bin TL satıyor. Sizce oyunları Ultra seviyyede oynamak için bu ekrna kartımı alınmalı yoksa RTX 3060 mı?
Rtx tekledi

3060 ile arasında ne kadar fiyat farkı var

şuan fp olarak alınacak en iyisi asus. bu arada elime xfx, sapphire pulse, asus rx 6600 modelleri geçmişti asus un boyutu pulsenin 1 katı kadardı sana öyle söylim sıcaklık değerleri de iyiydi
Hocam eğer 1katiysa aynı boyut oluyor

WhatsApp Image 2023-03-24 at 22.29.17.jpeg

8 ay xfx marka rx 6600 kullanıcısı, 1 haftadır da zotac marka rtx 3060 12gb kullanıcısı olarak kesinlikle nvidia diyorum.

Amd tarafında 8. ayda ekran kartını fandan ses geldiği için servise gönderdim ve fan bloğu değiştir. Geldiğinde de wattman hatası almaya başladım. Wattman hatası çözüldü fakat bir daha bu hatayı almayacağım anlamı taşımıyor. Amd tarafında olacaksa tercihiniz xfx olmasın alacağınız marka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,685
Üyeler
188,976
Son üye
maykodayko
Geri