Arkadaşlar merhaba herkese. Yakın arkadaşım yeni aldı hiç kullanmadı XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 6 bin TL satıyor. Sizce oyunları Ultra seviyyede oynamak için bu ekrna kartımı alınmalı yoksa RTX 3060 mı?
Ülkeye göre değişiyor fiyatlar bunuda anlamak lazım bence
Hem sizin koyduğunuz başka ben XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 söylemişdim
xfx olmasıyla sapphire olmasının hiçbir farkı yok. çip olarak aynı vram olarak aynı. 1 2 fps oynar oynasa.Ülkeye göre değişiyor fiyatlar bunuda anlamak lazım bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem sizin koyduğunuz başka ben XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 söylemişdim
6140 tl xfx e vereceğine asus 6600 almak daha mantıklıxfx olmasıyla sapphire olmasının hiçbir farkı yok. çip olarak aynı vram olarak aynı. 1 2 fps oynar oynasa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
xfxte 6140 TL. 140 TL için arkadasınızdan alcaksanız alın bişe diyemem.
Msi mech modelini kullanıyorum kartımın max sıcaklığı 57 saatlerce yüskek ayalardaBunu nays ile 5175tl ye al geç. Asus soğutma olarak en iyisiASUS Dual Radeon Rx 6600 Dual-rx6600-8g 8gb Gddr6 128bit Dx12 Gaming (oyuncu) Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Dual Radeon Rx 6600 Dual-rx6600-8g 8gb Gddr6 128bit Dx12 Gaming (oyuncu) Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şuan fp olarak alınacak en iyisi asus. bu arada elime xfx, sapphire pulse, asus rx 6600 modelleri geçmişti asus un boyutu pulsenin 1 katı kadardı sana öyle söylim sıcaklık değerleri de iyiydiMsi mech modelini kullanıyorum kartımın max sıcaklığı 57 saatlerce yüskek ayalarda
Rtx teklediArkadaşlar merhaba herkese. Yakın arkadaşım yeni aldı hiç kullanmadı XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 6 bin TL satıyor. Sizce oyunları Ultra seviyyede oynamak için bu ekrna kartımı alınmalı yoksa RTX 3060 mı?
3060 ile arasında ne kadar fiyat farkı varArkadaşlar merhaba herkese. Yakın arkadaşım yeni aldı hiç kullanmadı XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 6 bin TL satıyor. Sizce oyunları Ultra seviyyede oynamak için bu ekrna kartımı alınmalı yoksa RTX 3060 mı?
Hocam eğer 1katiysa aynı boyut oluyorşuan fp olarak alınacak en iyisi asus. bu arada elime xfx, sapphire pulse, asus rx 6600 modelleri geçmişti asus un boyutu pulsenin 1 katı kadardı sana öyle söylim sıcaklık değerleri de iyiydi
haklısın .dHocam eğer 1katiysa aynı boyut oluyor