18 yaşından küçük birinin elektronik sigara alması?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,292
evet çıkar

Arkadaşlar bu siteden https://buharkeyf1.com/elektronik-sigara-satin-al/smok-nord-4 bu elektronik sigarayı satın alacağım fakat 18 yaşından küçüğüm, kendi adıma sipariş etsem sıkıntı çıkar mı? (ödeme yöntemini kendi kartımdan kapıda kredi kartı olarak yapacağım)
Sıkıntı cıkmaz zaten satisi direkt yasak yasi yokki bunun forumdan 2 kisiye koko prime aldirdim 2side 18 alti idi kargoda sorun yasamadilar (kapida odeme degildi)

Sıkıntı cıkmaz zaten satisi direkt yasak yasi yokki bunun forumdan 2 kisiye koko prime aldirdim 2side 18 alti idi kargoda sorun yasamadilar (kapida odeme degildi)
Kapıda kredi kartı yaptım, umarım pişman olmam yada dolandırılmam aldığım site buharkeyf1. Aldığım cihaz smok Nord 4

Ayrica 2 kere elden e sigara aldim biri magazadan biri polisten hicbir sorun cikmadi (16 yasindayim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapıda kredi kartı yaptım, umarım pişman olmam yada dolandırılmam aldığım site buharkeyf1. Aldığım cihaz smok Nord 4
Nord 4 guzel cihaz hayirli olsun

Bir arkadaş sıkıntı çıkmadığını söylemişti, kendisi de öyle yapmış. Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, çünkü kargocu benim yaşımı nereden bilecek, içindeki ürünü nereden bilecek?
soruyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,939
Üyeler
183,192
Son üye
aslanabey
Geri