Receb İvedik
80+ Bronze
dostum yasaklanmış bir şey yapıyorsun farkındasın demiXKALGKOAKGOALVLALVLSODL. Yok yok yurtiçi kargo.
dostum yasaklanmış bir şey yapıyorsun farkındasın demiXKALGKOAKGOALVLALVLSODL. Yok yok yurtiçi kargo.
çok popüler gençler arasında içmeyenler bile içiyor maalesef16 yaşında milletin derdi ne bunun derdi ne
?16 yaşında milletin derdi ne bunun derdi ne
Çok popüler gençler arasında değilim, asosyalim. Ayrıca birinin davranışına saygı duymak çok mu zor? Bazıları bara, cluba gider alkol içer sıkıntı yok, nerede sigara içen biri var yapışın. 16 yaşındaki diğerleriyle neden kıyaslanıyorum? Gidip baba parasıyla Ferrari gibi arabalara binenler de var, ekmek parası bulamayanlar da var. Herkesin derdi kendine burada bu zamana kadar yaşadıklarımı anlatsam hepiniz sigaraya başlarsınız. Demem o ki troll mesaj yazmadan önce bir kez daha düşünün.çok popüler gençler arasında içmeyenler bile içiyor maalesef
adam gibi okumadan ne hakla troll mesaj diyorsun o maddenin popüler olduğunu söyledim seni biriyle mi kıyasladım ben ayrıca?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok popüler gençler arasında değilim, asosyalim. Ayrıca birinin davranışına saygı duymak çok mu zor? Bazıları bara, cluba gider alkol içer sıkıntı yok, nerede sigara içen biri var yapışın. 16 yaşındaki diğerleriyle neden kıyaslanıyorum? Gidip baba parasıyla Ferrari gibi arabalara binenler de var, ekmek parası bulamayanlar da var. Herkesin derdi kendine burada bu zamana kadar yaşadıklarımı anlatsam hepiniz sigaraya başlarsınız. Demem o ki troll mesaj yazmadan önce bir kez daha düşünün.
Ona da bakılırsa ben 5 vakit namazını kılan, orucunu tutan, KUR'AN-I 'nı okuyan biriyim. Kendimi övmek için söylemiyorum ama şimdi siz diğer 16 yaşındakilere bakın, hangisi gerçek dinin emirlerini yerine getiriyor?
Senin üstündeki arkadaşa yazdım o kıyaslama mesajınıadam gibi okumadan ne hakla troll mesaj diyorsun o maddenin popüler olduğunu söyledim seni biriyle mi kıyasladım ben ayrıca
Sağ olun hocam.Nord4 güzel makine hayırlı olsun şimdiden.
Sigara haram?
Çok popüler gençler arasında değilim, asosyalim. Ayrıca birinin davranışına saygı duymak çok mu zor? Bazıları bara, cluba gider alkol içer sıkıntı yok, nerede sigara içen biri var yapışın. 16 yaşındaki diğerleriyle neden kıyaslanıyorum? Gidip baba parasıyla Ferrari gibi arabalara binenler de var, ekmek parası bulamayanlar da var. Herkesin derdi kendine burada bu zamana kadar yaşadıklarımı anlatsam hepiniz sigaraya başlarsınız. Demem o ki troll mesaj yazmadan önce bir kez daha düşünün.
Ona da bakılırsa ben 5 vakit namazını kılan, orucunu tutan, KUR'AN-I 'nı okuyan biriyim. Kendimi övmek için söylemiyorum ama şimdi siz diğer 16 yaşındakilere bakın, hangisi gerçek dinin emirlerini yerine getiriyor?
BiliyorumSigara haram
Benim derdim o hergece aklima intikal ediyo ozluyorum16 yaşında milletin derdi ne bunun derdi ne
En haklı yorum budur.En mantıklısı hiç bulaşmamak