dormammu1469
80+
- Reaksiyon skoru
- 174
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha dogrusu seçemiyorum değil ulaşamıyorum oraya ekran karti engel banaHocam clrtcyi seçemiyorum burdan
Daha dogrusu seçemiyorum değil ulaşamıyorum oraya ekran karti engel banaHocam clrtcyi seçemiyorum burdan
Onuda çıkar hocam. Öyle değdir.Daha dogrusu seçemiyorum değil ulaşamıyorum oraya ekran karti engel bana
Bugün çözmeye çalışacağız komple hocam birazdan dershane sınavına gideceğim 3-4 saat sonra aktif olurum.buyur hocam, ayrıca bugün bizimkiler oturuyordu ama driver kendi kendine kaldırılmış yükledim tekrar mavi ekranlar veriyor en başa döndürdü
Tamamdır kasayi hazir şey etmişken temizliyorum hocam islak mendille fanlarin içindeki tozlari aliyorum geri kalanına fön makinesiyle soğuk hava vuruyorum elimden gelen bu, onun dışında bir çok kablo birbirine bağlı ekran kartini çikartirsam takmam da ayri bir dert olacaktir çikarmadan ulaşmaya calisacagim. Iyi dersler dilerimOnuda çıkar hocam. Öyle değdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün çözmeye çalışacağız komple hocam birazdan dershane sınavına gideceğim 3-4 saat sonra aktif olurum.
Emre hocam dediginiz gibi yaptim pinlere tormavida degdirip ramlerin yerini değiştirdim açarken biosa soktu beni docp moduna aldim kendini kapatti tik sesiyle acildi yine kapandi altta atacagim goruntuler geldi 2 defa denedim docp modundan cikarip autoya alinca açildi bilgisayar. Ioi goruntuyu almamişim ikincisinde daha fazla şey yaziyordu yine de mavi ekran verecek mi diye deneyeceğim şimdiOnuda çıkar hocam. Öyle değdir.
Bugün çözmeye çalışacağız komple hocam birazdan dershane sınavına gideceğim 3-4 saat sonra aktif olurum.
RAM'leri dediğin şekilde (A2 ve B2) taktın dimi hocam? Bir sorun oldu mu bu zamana kadar?Emre hocam dediginiz gibi yaptim pinlere tormavida degdirip ramlerin yerini değiştirdim açarken biosa soktu beni docp moduna aldim kendini kapatti tik sesiyle acildi yine kapandi altta atacagim goruntuler geldi 2 defa denedim docp modundan cikarip autoya alinca açildi bilgisayar. Ioi goruntuyu almamişim ikincisinde daha fazla şey yaziyordu yine de mavi ekran verecek mi diye deneyeceğim şimdi
edit: ilk açışımda çok temiz ve akıcı olması bir yana mavi ekran sorunu da vermeden pes21e kadar girdim
Hocam oyunları açabiliyorum nedenini anlamadiğim şekilde cs goda el bittikten sonra yanit vermiyor oluyor onun dişinda ilginç olan tek şey girerkeb biosla alakali soru sormasi daha önce hiç karşilaşmamiştim goruntulerini alta birakacagim tek ilginç kismi bu ayrica ramlar autoda d.o.c.p modunda pc kendini resetleyip duruyorRAM'leri dediğin şekilde (A2 ve B2) taktın dimi hocam? Bir sorun oldu mu bu zamana kadar?
Ekran kartın UEFI desteklemiyor diye uyarı veriyor. İmkansız ama desteklemesi gerekir. Rx 6900 takılı değil mi hocam?Hocam oyunları açabiliyorum nedenini anlamadiğim şekilde cs goda el bittikten sonra yanit vermiyor oluyor onun dişinda ilginç olan tek şey girerkeb biosla alakali soru sormasi daha önce hiç karşilaşmamiştim goruntulerini alta birakacagim tek ilginç kismi bu ayrica ramlar autoda d.o.c.p modunda pc kendini resetleyip duruyor
evet hocam bizzat bu model galiba https://www.akakce.com/ekran-karti/...ng-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,1273424067.htmlEkran kartın UEFI desteklemiyor diye uyarı veriyor. İmkansız ama desteklemesi gerekir. Rx 6900 takılı değil mi hocam?
Bu arada sanırım RAM'leri senin ilk taktığın A2 ve B2'ymiş.Hocam oyunları açabiliyorum nedenini anlamadiğim şekilde cs goda el bittikten sonra yanit vermiyor oluyor onun dişinda ilginç olan tek şey girerkeb biosla alakali soru sormasi daha önce hiç karşilaşmamiştim goruntulerini alta birakacagim tek ilginç kismi bu ayrica ramlar autoda d.o.c.p modunda pc kendini resetleyip duruyor
Bu arada sanırım RAM'leri senin ilk taktığın A2 ve B2'ymiş. Alıntıyı görüntüle
GPU-Z adlı programı yükleyip ekran görüntüsü atar mısın?
Burada bir sıkıntı göremedim. Ekran kartını çıkarıp tekrardan tak bakalım hocam.
hocam normalde sanallaştırmayı açıyorum resizable bar (Smart Access Memory) açarım şu an ikisi de aktif değil biosla alakalı bir durum var anladığım kadarıylaBu arada sanırım RAM'leri senin ilk taktığın A2 ve B2'ymiş. Alıntıyı görüntüle
GPU-Z adlı programı yükleyip ekran görüntüsü atar mısın?
Aynen hocam. BIOS'u sıfırladık ya o yüzden öyle. RAM'leri de tekrardan kontrol edebilir misin hocam? Fotoğraf bana ters geldiği için sanırım slotları karıştırmışım. Senin ilk taktığın doğru olması gerek. Onu attığım fotoğrafa göre tekrardan ayarlar mısın?hocam normalde sanallaştırmayı açıyorum resizable bar (Smart Access Memory) açarım şu an ikisi de aktif değil biosla alakalı bir durum var anladığım kadarıyla