Oyun oynarken bilgisayarın kapanıp mavi ekran vermesi

Aynen hocam. BIOS'u sıfırladık ya o yüzden öyle. RAM'leri de tekrardan kontrol edebilir misin hocam? Fotoğraf bana ters geldiği için sanırım slotları karıştırmışım. Senin ilk taktığın doğru olması gerek. Onu attığım fotoğrafa göre tekrardan ayarlar mısın?
tekrar clrtc kısmıyla uğraşmam gerekiyor mu o baya can sıkıcıydı pcyi komple kaldırıp kurmuştum tekrar, eski haline mi çevireyim ramları?

tekrar clrtc kısmıyla uğraşmam gerekiyor mu o baya can sıkıcıydı pcyi komple kaldırıp kurmuştum tekrar, eski haline mi çevireyim ramları?
Eğer RAM'ler A2 ve B2 olarak değilse tekrardan CLRTC ile sıfırla hocam.

Son durum ne oldu hocam?

Eğer RAM'ler A2 ve B2 olarak değilse tekrardan CLRTC ile sıfırla hocam.
dediğinizi uyguladım reis başta açtı pesi falan gayet akıcı iyiydi test için resetleyip tekrar denedim başa döndük yine aynı sıkıntılar, d.o.c.pyi autoya aldım yine denedim yine aynı sorunla karşılaştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafayı yicem en son geceden beri uğraşıyorum

Ekler

• ai tw.jpg
    ai tw.jpg
    31.2 KB · Hit: 28
  • ai tw2.jpg
    ai tw2.jpg
    23.8 KB · Hit: 25
Exit sekmesinden Load Default Settings yazana bas. Save and Exit de. Tekrardan aynı sorunların olup olmayacağına bak. CLRTC üstünden sıfırladıktan sonra BIOS'tan hiçbir ayar açmadan tekrardan denedin mi?

Exit sekmesinden Load Default Settings yazana bas. Save and Exit de. Tekrardan aynı sorunların olup olmayacağına bak. CLRTC üstünden sıfırladıktan sonra BIOS'tan hiçbir ayar açmadan tekrardan denedin mi?
hayır da ilk yaptığımda hiçbir ayar yapmadan denemiştim, bu arada az önce resetleyıp açınca ekran bi saçmaladı ve kendi kendine reset attı ilk defa oldu bu

hayır da ilk yaptığımda hiçbir ayar yapmadan denemiştim, bu arada az önce resetleyıp açınca ekran bi saçmaladı ve kendi kendine reset attı ilk defa oldu bu
Reset atması genellikle RAM'lerden kaynaklı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözümü de RAM'lerin yerini değiştirince genellikle düzeliyor. Kasanın içini bana dümdüz atabilir misin acaba?

Geri