dormammu1469
80+
- Reaksiyon skoru
- 174
- Konu Sahibi Konu Sahibi
reis 4000 mhzye almıştım autoya aldım tekrar 2400lere düştü böyle mi kalsın yaniD.O.C.P açıksa Auto konuma al tekrardan hocam.
reis 4000 mhzye almıştım autoya aldım tekrar 2400lere düştü böyle mi kalsın yaniD.O.C.P açıksa Auto konuma al tekrardan hocam.
reis 4000 mhzye almıştım autoya aldım tekrar 2400lere düştü böyle mi kalsın yani
BIOS'a gir hocam. F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Exit sekmesinden Load Default Settings sekmesine tıkla. BIOS sıfırlanacak. Sıfırlandıktan sonra Save and Exit yap. Ondan sonra tekrardan BIOS'a girip D.O.C.P'yi aktif et ve kaydedip çık. Yaptıktan sonra haber ver hocam olup olmadığını kontrol edelim. 1 ayar daha açtırtacağım sana.reis 4000 mhzye almıştım autoya aldım tekrar 2400lere düştü böyle mi kalsın yani
Pcyi aldigimdan beri boyle kullaniyordum zaten ahahahaÖyle performans çok düşer
uyguladim hepsini ancak tpm secenekleri degisti onu ben yapmadim eski ayarina alayim mi hocamBIOS'a gir hocam. F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Exit sekmesinden Load Default Settings sekmesine tıkla. BIOS sıfırlanacak. Sıfırlandıktan sonra Save and Exit yap. Ondan sonra tekrardan BIOS'a girip D.O.C.P'yi aktif et ve kaydedip çık. Yaptıktan sonra haber ver hocam olup olmadığını kontrol edelim. 1 ayar daha açtırtacağım sana.
Bu arada 4k mhzye alinca tekrar pesi açmamaya başladı sorun oyunda değil şu an tekrar ayni durumu yaşadımBIOS'a gir hocam. F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Exit sekmesinden Load Default Settings sekmesine tıkla. BIOS sıfırlanacak. Sıfırlandıktan sonra Save and Exit yap. Ondan sonra tekrardan BIOS'a girip D.O.C.P'yi aktif et ve kaydedip çık. Yaptıktan sonra haber ver hocam olup olmadığını kontrol edelim. 1 ayar daha açtırtacağım sana.
TPM'yi eski ayarına al hocam. Aura SYNC'de sanırım kapanmış.Pcyi aldigimdan beri boyle kullaniyordum zaten ahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uyguladim hepsini ancak tpm secenekleri degisti onu ben yapmadim eski ayarina alayim mi hocam
Bu arada 4k mhzye alinca tekrar pesi açmamaya başladı sorun oyunda değil şu an tekrar ayni durumu yaşadım
3933 MHz'yi alıp tekrardan dene hocam bakalım.Pcyi aldigimdan beri boyle kullaniyordum zaten ahahaha
uyguladim hepsini ancak tpm secenekleri degisti onu ben yapmadim eski ayarina alayim mi hocam
Bu arada 4k mhzye alinca tekrar pesi açmamaya başladı sorun oyunda değil şu an tekrar ayni durumu yaşadım
evet d.o.c.p olarak seçtim kendi otomatik ayarladı zaten, ayrıca bizim çocuklar oynuyordu o yüzden devamını getiremedim emre hocam ancak az önce çocuk oynarken mavi ekran düştü yine cs godaTPM'yi eski ayarına al hocam. Aura SYNC'de sanırım kapanmış.
3933 MHz'yi alıp tekrardan dene hocam bakalım.
Sen D.O.C.P'yi açtın dimi?
Şuan MHz olarak 3933 MHz'de mi hocam?evet d.o.c.p olarak seçtim kendi otomatik ayarladı zaten, ayrıca bizim çocuklar oynuyordu o yüzden devamını getiremedim emre hocam ancak az önce çocuk oynarken mavi ekran düştü yine cs goda
evet 3200e kadar düşürüp aldım sorun devam etti en başta olduğu gibi autoya aldım yine açtım bu sefer mavi ekran verdiŞuan MHz olarak 3933 MHz'de mi hocam?
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla aynı anda 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri A2 ve B2 olacak şekilde takıp bilgisayarı aç bakalım. Bu sefer BIOS'tan hiçbir ayar yapmadan 1-2 gün test et bakalım hocam.evet 3200e kadar düşürüp aldım sorun devam etti en başta olduğu gibi autoya aldım yine açtım bu sefer mavi ekran verdi
bios ayarı neyde olsun d.o.c.p?Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla aynı anda 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri A2 ve B2 olacak şekilde takıp bilgisayarı aç bakalım. Bu sefer BIOS'tan hiçbir ayar yapmadan 1-2 gün test et bakalım hocam. Alıntıyı görüntüle
Hocam BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Boot sekmesini göreceksin ona bas. Gelen ekranda CSM olacak. Ona girip Launch CSM'in olduğu yerin fotoğrafını atar mısın?bios ayarı neyde olsun d.o.c.p?
şu an cs go girince şöyle bi hata alıyorum mesela emre hocam
Alıntıyı görüntüle
buyur hocam, ayrıca bugün bizimkiler oturuyordu ama driver kendi kendine kaldırılmış yükledim tekrar mavi ekranlar veriyor en başa döndürdüHocam BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Boot sekmesini göreceksin ona bas. Gelen ekranda CSM olacak. Ona girip Launch CSM'in olduğu yerin fotoğrafını atar mısın?
D.O.C.P Profile 1 olarak açık kalsın. Memory Frequency kısmında 3933 MHz olarak ayarla hocam.
Hocam clrtcyi seçemiyorum burdanBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla aynı anda 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri A2 ve B2 olacak şekilde takıp bilgisayarı aç bakalım. Bu sefer BIOS'tan hiçbir ayar yapmadan 1-2 gün test et bakalım hocam. Alıntıyı görüntüle