İnstadan vp almak ne kadar mantıklı

Raxlayt

80+
Reaksiyon skoru
43
Dostlar bi tane site var instada valo.market.tr diye sitenin 30 k takpçisi var birde birsürü güvence cart curt ya ben geçen gördüm 13 tl ye 175 vp aldım bakalım vercekler mi diye deniyeyim dedim adamlar ibandan istiyo parayı attım dekontu gönderdiğim an vp geldi ama bu sefer 1
2875 vp alıcam 125 tl instada siteler de ise 200 ile 250 arası değişiyor ne dersiniz

Çok ucuz değil mi ben instadan bir şey alma taraftarı değilim cc üzerinden aldıklarını atıyor olabilirler. Sen bilirsin yinede

Dostlar bi tane site var instada valo.market.tr diye sitenin 30 k takpçisi var birde birsürü güvence cart curt ya ben geçen gördüm 13 TL ye 175 vp aldım bakalım vercekler mi diye deniyeyim dedim adamlar ibandan istiyo parayı attım dekontu gönderdiğim an vp geldi ama bu sefer 1
2875 vp alıcam 125 TL instada siteler de ise 200 ile 250 arası değişiyor ne dersiniz
Değil

Dostlar bi tane site var instada valo.market.tr diye sitenin 30 k takpçisi var birde birsürü güvence cart curt ya ben geçen gördüm 13 TL ye 175 vp aldım bakalım vercekler mi diye deniyeyim dedim adamlar ibandan istiyo parayı attım dekontu gönderdiğim an vp geldi ama bu sefer 1
2875 vp alıcam 125 TL instada siteler de ise 200 ile 250 arası değişiyor ne dersiniz
Hocam ibandan sıkıntılı ama bi kere almissiniz ztn

işte bende o yüzden tırsıyorum büyük ihtimalle almicam zaten de ya doğruysa gerçekse fln ne bilim

Geri