Ben her bilgisayarı kapattığımda Psu tuşunuda kapatıyorumPSU Tuşu ne gibi durumlarda kapatılmalıdır. Şu anda kasamdaki tüm kablolar sökük ve PSU Tuşu açık. Açık veyahut kapalı olması bu gibi durumda fark eder mi? Soru saçma gibi cahilliğime verin. Yanıtlarsanız sevinirim.
Peki hocam bi farkı veya mantığı oluyor mu sistem açısından.Ben her bilgisayarı kapattığımda Psu tuşunuda kapatıyorum
Tuşu kapatmadığım zaman anakartın ışığı falan yanıyor kapatınca güç gitmiyor bilgisayaraPeki hocam bi farkı veya mantığı oluyor mu sistem açısından.
Tamamdır hocam sağ olun bilgilendirme için.Fişi prizden çıkardığınızda bir şey yapmanıza gerek yok. Ama fiş takılı bilgisayar kapalı olduğunda düğmeyi kapatın elektrik kesintisi, ani voltaj yükselmesi vb. olursa herhangi bir sorun olmasın diye.
Sağ olun hocam.kablo cikar tak, parca degisimi, temizlik gibi durumlarda kapatirsin. haricinde gerek oldugunu dusunmuyorum. su ana kadar ben kapatmadim haricinde. zaten kolay ulasilabilir yerde degil ki devamli acip kapayasin.