Hülagühan88
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
Bilgisayar için küçük ekran arayanlar, eski ama çalışır durumda bir Android telefonunuz varsa boşa almayın. Bir program ile aynı işi görür hale gelebiliyor.
Fan HUB derken ?
hocam konu dışı ama bu fan hublarla ilgili bilginiz varsa sizden yardım rica ediyorum:') hiç anlamıyorum çünküşunun gibi bir şey ama kumandalı lazım bana ucuzundan bir şey bulabilirsen![]()
Arctic 10 Port PWM Destekli ACFAN00175A Fan Kontrolcü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic 10 Port PWM Destekli ACFAN00175A Fan Kontrolcü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic 10 Port PWM Destekli ACFAN00175A Fan Kontrolcü özelliklerini incele, 485,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
hocam zaten çokda bir şeyleri yok anca kullanacağın fanların girişleri kaç tane fanın olduğu istediğin şeyler falan önemlihocam konu dışı ama bu fan hublarla ilgili bilginiz varsa sizden yardım rica ediyorum:') hiç anlamıyorum çünkü
74 lira falandı galibaDeadpool figürü kaca geliyor?
Depoparkta zalman var bu sadece fan hızı kontrol eder. Argb kontrolü değil. Depoparktaki zalman Argb kontrolü.şunun gibi bir şey ama kumandalı lazım bana ucuzundan bir şey bulabilirsen![]()
Arctic 10 Port PWM Destekli ACFAN00175A Fan Kontrolcü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic 10 Port PWM Destekli ACFAN00175A Fan Kontrolcü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic 10 Port PWM Destekli ACFAN00175A Fan Kontrolcü özelliklerini incele, 485,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Keycaps
Pudding Keycaps
Pudding Keycaps 2
Gateron Silver Switch
Hava Nemlendirici
DeadPool Figür
RGB LED Pickup
Hava Soğutucu AİGO
Abdullah Hacıgül'ün Beyaz Sistemi İçin Aldığı SoundBar NİYE markalı olan
Traş Makinası
Traş Makinası 2
Traş Makinası 3
BOL RGB Sevenlere Kasa Aksesuarı
Amazonda Satılan EZ markalı 24 pin 90 derece güç uzatma.
Kasa için 7 inç ekran (Bunu bende aldım)
Ekran Kartı ve Anakart İçin ARGB kablo ( Lian Li Strimer Plus Benzeri)
Ekran Kartı Tutma Aparatı ARGB(MSI Gösteriyor sadece)
Fanlı Ekran Kartı Tutma Aparatı
Low Profil CPU Soğutucu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bildiğiniz ses mikseri
Bu da ses mikseri
Holy Panda Switch 10lu olan ucuz
Anakart Bulursanız E5 2660 V3 İşlemci
Normal. Argb olanını al hediye edeceksen.Alıntıyı görüntüle
+ Vergi eklendi normal bu değil mi? Yeni sistem toplayan birine hediye olarak alacağım da.
Seçtiğim Argb değil mi zaten? Yanlışı mı seçtim anlamadımNormal. Argb olanını al hediye edeceksen.
250 tl lik alışveriş yapınca vergisi içinde oluyor mu olmuyorsa ne kadar olur ?Keycaps
Pudding Keycaps
Pudding Keycaps 2
Gateron Silver Switch
Hava Nemlendirici
DeadPool Figür
RGB LED Pickup
Hava Soğutucu AİGO
Abdullah Hacıgül'ün Beyaz Sistemi İçin Aldığı SoundBar NİYE markalı olan
Traş Makinası
Traş Makinası 2
Traş Makinası 3
BOL RGB Sevenlere Kasa Aksesuarı
Amazonda Satılan EZ markalı 24 pin 90 derece güç uzatma.
Kasa için 7 inç ekran (Bunu bende aldım)
Ekran Kartı ve Anakart İçin ARGB kablo ( Lian Li Strimer Plus Benzeri)
Ekran Kartı Tutma Aparatı ARGB(MSI Gösteriyor sadece)
Fanlı Ekran Kartı Tutma Aparatı
Low Profil CPU Soğutucu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bildiğiniz ses mikseri
Bu da ses mikseri
Holy Panda Switch 10lu olan ucuz
Anakart Bulursanız E5 2660 V3 İşlemci
Alış verişe göre değil ürüne göre vergi250 TL lik alışveriş yapınca vergisi içinde oluyor mu olmuyorsa ne kadar olur ?
hocam argblerden anlıyor gibisiniz, size bir şey sorabilir miyim özeldenNormal. Argb olanını al hediye edeceksen.
Sor dostumhocam argblerden anlıyor gibisiniz, size bir şey sorabilir miyim özelden