Erkeklerde boy uzaması 15yasıma 3ay var

DaLiberal

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
Boyum hep kısa oldu şimdiye kadar sınıftaki en kısa çocuklardan biriydim
Boyum 162 163 sağlıklı ve düzenli besleniyorum yeterince d vitamini tuketiyorum
boyumu nasıl uzatabilirim sadece fenerimi
Herkes farklı biseyler diyor

Dostum kafana takma çok bu yaşta. Basketbol voleybol oyna ip atla uzarsın

Evde bahçe de asılabileceğin bir demir varsa sürekli barfiks çekmeye çalış dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evde bahçe de asılabileceğin bir demir varsa sürekli barfiks çekmeye çalış dostum
8. sınıfta boyum 172 idi benim tam senin yaşlarında. 20 yasındayım suan boyum tam 190

Dostum kafana takma çok bu yaşta. Basketbol voleybol oyna ip atla uzarsın
Takıyorum be knk spor yapmak uzatırmı uzatır diyende var uzatmaz genetik diyende

8. sınıfta boyum 172 idi benim tam senin yaşlarında. 20 yasındayım suan boyum tam 190
Işe yararmiki

Bnde 14 ortalariyim 1.74 civariyim basketbol oyna biraz uzar genetiginde onemli kızlarin bı kısmı aşırı mi uzamaya başladı bana mı oyle geliyor

Takıyorum be knk spor yapmak uzatırmı uzatır diyende var uzatmaz genetik diyende

Işe yararmiki
aga genetik lafına takılma deli saçması sadece. Bizim sülale de 180 den uzun adam yok. Ben boyumu böyle uzatmaya calıstım ve işe yaramıştı. Sen yapmaya başla bir süre sonra dizlerinin ağrıdığını bacaklarının ağrıdığını farkedeceksin işte o zaman başardığını anla

aga genetik lafına takılma deli saçması sadece. Bizim sülale de 180 den uzun adam yok. Ben boyumu böyle uzatmaya calıstım ve işe yaramıştı. Sen yapmaya başla bir süre sonra dizlerinin ağrıdığını bacaklarının ağrıdığını farkedeceksin işte o zaman başardığını anla
Yastiksiz uyumak ise yariyormu

Yapacağın şeyler neredeyse etkisiz yöntemler belki 3 4 cm uzatır annen babam 170 ise şansına dedelerinden vs bir şeylerde gelmediyse 185 190 olamazsın

Yapacağın şeyler neredeyse etkisiz yöntemler belki 3 4 cm uzatır annen babam 170 ise şansına dedelerinden vs bir şeylerde gelmediyse 185 190 olamazsın
şuan kemikleri hala gelişim halinde ve bu 3 4 sene daha sürecek. Yani sadece doğru şeyleri yapıp çabalaması gerek. Her türlü uzar

moralini bozma sen sağlıklı beslen uzarsın

şuan kemikleri hala gelişim halinde ve bu 3 4 sene daha sürecek. Yani sadece doğru şeyleri yapıp çabalaması gerek. Her türlü uzar
Yok öyle bir şey yaşı küçük evet uzayabilir hala ama sonuç olarak aile ortalamasının çok üstüne çıkmayacak boşuna umut vermemek gerek ailesinin boyuna bakarsak 180 in üstüne çıkacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,642
Üyeler
186,761
Son üye
ytbx
Geri