3060Tİ ile 2K da The Last of Us 1 oynadım ultra ayarlar(çok iyi)

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,036
Ayarların %80i ultra ve yüksek ayarlar.

Nvidia DLSS açmadığımda 58-60 fps alıyorum açarken 70-75 fps. {vysnc de açık çünkü kontrol ile oynadığım için daha stabil geliyor.} (normalde 58-60fpsde bana yeter mouse ile oynamadığım için. Fakat nvidia dlss anlık bir yoğunlaşma grafiği oldugunda rahat etmek istedim)

PS5 kontrolü ile oynadığım için min 60fps i görsem yetiyor ve rahatsız etmiyor (vysnc açık).

Oyunu çok beğendim. Zaten 2 ay önce sipariş etmişim etailden 460tlye. Daha sonra nays ile 60tlye uprage ettirdim. Oyunu dün indirdim fakat gölgelendirici olayı yüzünden 30-40dk bekledim ve bugüne bıraktım oyunu.

Türkçe seslendirmesi harika olmuş. 10-12 saate biter diyorlar fakat ben sömürecem umarım 20-30 saati görürüm tüm modlarını oynayacağım

Gelelim sistem özelliklerime

Ryzen 5 5600
16gb ram
3060 Tİ 8gb vram 256bit

Ayrıca oyuna girmeden önce 30-40mb lik bir güncelleme almış büyük ihtimal gölgelendiriciyı hızlandırmak için yapmışlar. Steam yorumlarında sürekli gölgelendirici ile yorumalr var 4-5 saat bekleyen varmış. Ben 30-40 dakika bekledim

Oyun ayarları çok fazla o yüzden bir kısmını atıyorum.

Nvidia DLSS açınca çözünürlük 1712x960 gözüküyor fakat oyun içi kapalı/açık farkını anlamadım.

Bu arada düşükte kaç fps alacam diye merak ettim yüksekte aldıgım fpsden daha düşük aldım :DD

3060ti ile sizin performansınız nasıl?

Screenshot_1.jpg

2.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek bilgi: Mafia Definivite oyununu 2K da vysnc açık sabit 60 fpsle oynamıştım. Konsol da oyun deneyemim oldugu için min 60 bana yetiyor. 3060ti bazı 2K oyunlarda (hikayeli) daha yüksek fps veriyor biliyorum. Mouse ve klavye ile 60fps hissedildiği için hikayeli oyunları kontrolcü ile oynuyorum

1080p mi bu?

1080p mi bu? Eğer öyle ise 8gb VRAM yeterli diyen arkadaşlar ne diyor merak ediyorum. 3060ti 3070 3070ti bile almam 1080p için. 2,3 seneye kalmaz 12gb VRAM altında 1080pde bile oyun olmayacak gibi ultra ayarlar için. 4070 bekliyorum ben vazgeçtim şu 3000 serisinden sırf VRAM sorunundan dolayı.
2k hocam. Başlıkta 2k yazmıştım

Kusura bakma dikkatimden kaçmış. 1080p full ayarları gösterme şansın var mı senden rica etsem? Her şey ful 1080p VRAM kullanımını merak ediyorum. DLSS kapalı.
Şuan optimizasyon sorunu var sanırım düzelince konuyu güncellerim o zaman yazarım çünkü detaylı ayar yapmışım gitmesin

Şuan optimizasyon sorunu var sanırım düzelince konuyu güncellerim o zaman yazarım çünkü detaylı ayar yapmışım gitmesin
Tamamdır çok teşekkürler müsait olduğunda bir ara paylaşırsan çok sevinirim :) İyi oyunlar

ya ben 2k full ayarlar 150 fps alıyorum ama yürürken kenarlar bulanık ve pixel pixel donuyor gibi akıcı değil

Nvidia DLSS açmadığımda 58-60 fps alıyorum açarken 70-75 fps. {vysnc de açık çünkü kontrol ile oynadığım için daha stabil geliyor.} (normalde 58-60fpsde bana yeter mouse ile oynamadığım için. Fakat nvidia dlss anlık bir yoğunlaşma grafiği oldugunda rahat etmek istedim)

PS5 kontrolü ile oynadığım için min 60fps i görsem yetiyor ve rahatsız etmiyor (vysnc açık).

Oyunu çok beğendim. Zaten 2 ay önce sipariş etmişim etailden 460tlye. Daha sonra nays ile 60tlye uprage ettirdim. Oyunu dün indirdim fakat gölgelendirici olayı yüzünden 30-40dk bekledim ve bugüne bıraktım oyunu.

Türkçe seslendirmesi harika olmuş. 10-12 saate biter diyorlar fakat ben sömürecem umarım 20-30 saati görürüm tüm modlarını oynayacağım

Ryzen 5 5600
16gb ram
3060 Tİ 8gb vram 256bit

Ayrıca oyuna girmeden önce 30-40mb lik bir güncelleme almış büyük ihtimal gölgelendiriciyı hızlandırmak için yapmışlar. Steam yorumlarında sürekli gölgelendirici ile yorumalr var 4-5 saat bekleyen varmış. Ben 30-40 dakika bekledim

Nvidia DLSS açınca çözünürlük 1712x960 gözüküyor fakat oyun içi kapalı/açık farkını anlamadım.

Bu arada düşükte kaç fps alacam diye merak ettim yüksekte aldıgım fpsden daha düşük aldım :DD

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ek bilgi: Mafia Definivite oyununu 2K da vysnc açık sabit 60 fpsle oynamıştım. Konsol da oyun deneyemim oldugu için min 60 bana yetiyor. 3060ti bazı 2K oyunlarda (hikayeli) daha yüksek fps veriyor biliyorum. Mouse ve klavye ile 60fps hissedildiği için hikayeli oyunları kontrolcü ile oynuyorum
Vram darboğazı oluyormu?

AMD için de bir yazı bekliyoruz...

Ryzen 5 5600
16gb ram
3060 Tİ 8gb vram 256bit

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

ben 3060 ile 2k dlss kalite, ultra yüksek ayarlarda ama cpu etkisi olanlar ortaya alarak 75-90 arası fps alabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,925
Üyeler
183,491
Son üye
Meyvelilahmacun27
Geri