Öneri X-Plane 11 VS MSFS 2020

Savaş Satış

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Merhaba.Aktif olarak X-Plane 11 kullanıcısıyım ve Xbox Gamepassım var.Xbox gamepassda MSFS 2020 bulunuyor ve güzel bir oyun ben önceden oynamıştım.İkiside güzel oyun ama MSFS 2020 indirmek için yerim yok sizce fizik grafik olarak uçak çeşitliliği olarak hangi simulasyon?

RX6650 XT
AMD RYZEN 5 5600

Ben de gamepass üyesiyim MSFS oynuyorum çok da keyif alıyorum açıkcası. Arada sırada bizim evin üzerinden geçiyorum keyifli oluyor. Hem Türkçe desteği olmasından hem de gamepassde ücretsiz olmasından dolayı MSFS öneririm, arkadaşlarınla girince de ayrı bi zevkli oluyor.

Ben de gamepass üyesiyim MSFS oynuyorum çok da keyif alıyorum açıkcası. Arada sırada bizim evin üzerinden geçiyorum keyifli oluyor. Hem Türkçe desteği olmasından hem de gamepassde ücretsiz olmasından dolayı MSFS öneririm, arkadaşlarınla girince de ayrı bi zevkli oluyor.
arkadaşım yok ilk onu söyleyeyim insanların msfs ye bakış açısı fiziği kötü sadece grafik diyor doğrumu? xplane 11 de fizikler çok gerçekçi

Merhaba.Aktif olarak X-Plane 11 kullanıcısıyım ve Xbox Gamepassım var.Xbox gamepassda MSFS 2020 bulunuyor ve güzel bir oyun ben önceden oynamıştım.İkiside güzel oyun ama MSFS 2020 indirmek için yerim yok sizce fizik grafik olarak uçak çeşitliliği olarak hangi simulasyon?

RX6650 XT
AMD RYZEN 5 5600
tabii ki de mfs abi. Görsellik olarak çok daha güzel.

Grafik olarak cidden başarılı fakat fizik olarak biraz Warplanes vb. oyunlar gibi denebilir ufak da olsa. Bana daha keyifli geliyor o yüzden MSFS oynuyorum.

fizik kötü diyorlar sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gb si aşırı yüksek 15 günde iner galiba
Bende gamepass ultimate var Xcloud'a vpn ile bağlanıp gamepad ile oynuyorum gamepass oyunlarını. Hepsini indir oyna sil yapacak kadar vaktim yok. Xcloud var mis gibi onu kullanıyorum.

Geforce Now ile aynı sistem fakat bunu sadece gamepass ultimate üyesi olanlar ve gamepad sahibi olanlar kullanabiliyor. Şu an Türkiye'de kullanılmıyor sitesine vpn ile bağlanıp girdikten sonra vpni kapatıp dilediğin gibi tüm oyunları oynayabiliyorsun. (Xbox'a ait cloud gaming platformu)

Geforce Now ile aynı sistem fakat bunu sadece gamepass ultimate üyesi olanlar ve gamepad sahibi olanlar kullanabiliyor. Şu an Türkiye'de kullanılmıyor sitesine vpn ile bağlanıp girdikten sonra vpni kapatıp dilediğin gibi tüm oyunları oynayabiliyorsun.
pc games var bende neyse xplane 11 i biraz oynim msfs indircem

Knk iyiki onerdin ya xplane oynarken çok sıkılıyordum msfs indirdim girdim zevk alıyorum oyundan severek oynuyorum tesekkurler

Geri