Wireless Gamepad Tavsiye

Ekler

• IMG20230320170710.jpg
    IMG20230320170710.jpg
    2.3 MB · Hit: 46
o zaman xbox 9. nesil kontrolcüsü ile bluetooth adaptörü en mantıklı seçim sanırım. Bilgisayar masaüstü olduğundan dolayı dahili bluetooth yok ama çok pahalı değil adaptörleri sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
tplink ub500 en temiz bluetooth dongle'ı olur. Birden fazla cihaz bağlıyorum sorun yok güzel çalışıyor

Beyazı yeni aldım ona da stand basıcam

Ekler

• 1680178797461843998077726955718.jpg
    1680178797461843998077726955718.jpg
    2.4 MB · Hit: 40
Valla benim sisteme tam uyarmış, siyah var bende de dümdüz😅
Yani aslında ürün garantiliyse güzel fiyata satıp üstüne ekleyerek bunu alabilirsiniz. Tercih sizin. Teknik özellik olarak fark yok zaten. Tasarım ve renk farklılıkları var sadece. Sağ ve sol griplerde de mor bulutumsu bir süsleme var çok fena ya :)

Yani aslında ürün garantiliyse güzel fiyata satıp üstüne ekleyerek bunu alabilirsiniz. Tercih sizin. Teknik özellik olarak fark yok zaten. Tasarım ve renk farklılıkları var sadece. Sağ ve sol griplerde de mor bulutumsu bir süsleme var çok fena ya :)
Yanına eklemek daha mantıklı ikinci oyuncu siyahı kullanır ama benim borçları azaltmam lazım😅 sağol bilgi için

oha çok iyi stellar shift special edition. Ya forza edition yada bundan alırım ama forza daha değerli ama 2. gamepad alacağım
Forza Edition da çok tatlı bir gamepad. Ama benim mor hastalığım bunu almaya itti beni. Ayıla bayıla kullanıyorum desem yalan olmaz. :D

Forza Edition da çok tatlı bir gamepad. Ama benim mor hastalığım bunu almaya itti beni. Ayıla bayıla kullanıyorum desem yalan olmaz. :D
ben bulduklarımı alacam minecraft, cyberpunk dalanda alırım keyfi biriktirecem

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS9W2FDY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_0ZXQNG6T6EVYS0NKBP16 düşünme yapış, benimki yeni geldi mükemmel duruyor ve xbox kolları asla uyumsuzluk çıkarmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da görselleri
kaç güne geldi bende aldımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de mor renklisi var çok tatlı ya. :)
benmi körüm ya mavi değilmi bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,330
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri