PurpleWebb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
Kırmızısı va bende renk güzel
Bende de mor renklisi var çok tatlı ya.
Kırmızısı va bende renk güzel
tplink ub500 en temiz bluetooth dongle'ı olur. Birden fazla cihaz bağlıyorum sorun yok güzel çalışıyoro zaman xbox 9. nesil kontrolcüsü ile bluetooth adaptörü en mantıklı seçim sanırım. Bilgisayar masaüstü olduğundan dolayı dahili bluetooth yok ama çok pahalı değil adaptörleri sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Bu renk baya iyiymiş yaBende de mor renklisi var çok tatlı ya.![]()
Fena hocam ya. Mor rengine hastayım zaten kaptım direk.Bu renk baya iyiymiş ya
Valla benim sisteme tam uyarmış, siyah var bende de dümdüzFena hocam ya. Mor rengine hastayım zaten kaptım direk.)
Yani aslında ürün garantiliyse güzel fiyata satıp üstüne ekleyerek bunu alabilirsiniz. Tercih sizin. Teknik özellik olarak fark yok zaten. Tasarım ve renk farklılıkları var sadece. Sağ ve sol griplerde de mor bulutumsu bir süsleme var çok fena yaValla benim sisteme tam uyarmış, siyah var bende de dümdüz![]()
Yanına eklemek daha mantıklı ikinci oyuncu siyahı kullanır ama benim borçları azaltmam lazımYani aslında ürün garantiliyse güzel fiyata satıp üstüne ekleyerek bunu alabilirsiniz. Tercih sizin. Teknik özellik olarak fark yok zaten. Tasarım ve renk farklılıkları var sadece. Sağ ve sol griplerde de mor bulutumsu bir süsleme var çok fena ya![]()
Rica ederim iyi oyunlar.Yanına eklemek daha mantıklı ikinci oyuncu siyahı kullanır ama benim borçları azaltmam lazımsağol bilgi için
oha çok iyi stellar shift special edition. Ya forza edition yada bundan alırım ama forza daha değerli ama 2. gamepad alacağımBende de mor renklisi var çok tatlı ya.![]()
Forza Edition da çok tatlı bir gamepad. Ama benim mor hastalığım bunu almaya itti beni. Ayıla bayıla kullanıyorum desem yalan olmaz.oha çok iyi stellar shift special edition. Ya forza edition yada bundan alırım ama forza daha değerli ama 2. gamepad alacağım
ben bulduklarımı alacam minecraft, cyberpunk dalanda alırım keyfi biriktirecemForza Edition da çok tatlı bir gamepad. Ama benim mor hastalığım bunu almaya itti beni. Ayıla bayıla kullanıyorum desem yalan olmaz.![]()
kaç güne geldi bende aldımdahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BS9W2FDY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_0ZXQNG6T6EVYS0NKBP16 düşünme yapış, benimki yeni geldi mükemmel duruyor ve xbox kolları asla uyumsuzluk çıkarmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da görselleri
benmi körüm ya mavi değilmi buBende de mor renklisi var çok tatlı ya.![]()