Grafik Tasarım için En İyi Laptop Önerisi? 🎨30.000TL Bütçe

mevlutdem

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar. Remote olarak grafik tasarımcıyım. Profesyonel olarak kendimi geliştirmek istiyorum. MacBook almak istiyordum ancak ekran boyutundan ve fiyatından dolayı vazgeçtim. Bu yüzden bir laptop arayışındayım. Adobe programları ve grafik tasarım programları kullanacağım. Arayüz tasarımı, Uİ - UX Design yapacağım, Blender kullanacağım, render alacağım vs.

Hangi modelleri önerirsiniz? :blobdance:

Son düzenleme:
17 inçlik olanıda vardı bunun onada bakabilirsin

Merhaba arkadaşlar. Remote olarak grafik tasarımcıyım. Profesyonel olarak kendimi geliştirmek istiyorum. MacBook almak istiyordum ancak ekran boyutundan ve fiyatından dolayı vazgeçtim. Bu yüzden bir laptop arayışındayım. Render alacağım. Dijital çizim yapacağım. Adobe programları kullanacağım, Blender kullanacağım, basit modellemeler yapacağım. Arayüzü tasarımı yapacağım.

Bu modele baktım ama MUX var mıdır, ekran kartı kaç W'dir? Max-P midir? Alınır mı? Bu sorularımın cevabını bulamıyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/2508...0-16-1-inc-165hz-qhd-freedos-gaming-notebook/

Hangi modelleri önerirsiniz?
Mux var, tercih edebilirsiniz. MaxP omen ürünleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar. Remote olarak grafik tasarımcıyım. Profesyonel olarak kendimi geliştirmek istiyorum. MacBook almak istiyordum ancak ekran boyutundan ve fiyatından dolayı vazgeçtim. Bu yüzden bir laptop arayışındayım. Render alacağım. Dijital çizim yapacağım. Adobe programları kullanacağım, Blender kullanacağım, basit modellemeler yapacağım. Arayüzü tasarımı yapacağım.

Bu modele baktım ama MUX var mıdır, ekran kartı kaç W'dir? Max-P midir? Alınır mı? Bu sorularımın cevabını bulamıyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/2508...0-16-1-inc-165hz-qhd-freedos-gaming-notebook/

Hangi modelleri önerirsiniz?

burada daha ucuz.

Remote olarak grafik tasarımcıyım.
Ekran kalitesi önemli sizin için, şuna da bir bakın.

Son düzenleme:
Mux var, tercih edebilirsiniz. MaxP omen ürünleri.

burada daha ucuz.

Ekran kalitesi önemli sizin için, şuna da bir bakın.
Evet ekran kalitesi ve renk doğruluğu önemli. Fakat, Ryzen olması beni şüpheye düşürüyor. Daha çok intel İ7 13 veya 12.nesillere bakıyorum.

Geri