DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,786
katılıyorum, ortalama 12.5'tan görcez gibi sarı sitedeAl sat için tepe fiyat belli 12999TL den ilana koyarsınız daha üstüne satamazsınız.
katılıyorum, ortalama 12.5'tan görcez gibi sarı sitedeAl sat için tepe fiyat belli 12999TL den ilana koyarsınız daha üstüne satamazsınız.
La ne diyon de. 15e nerden bulacaksın 3070 iDün ki vatan sistem mi avantajlıydı bu mu görünce bi afalladım. Ben dün ki vatanı aldım ama bunu görünce kafam karışmadı desem yalan olur
Diyorum işte Max fiyat bu onun için de uğraşmaya değmez kullanmak isteyenler için bırakın insanlar kullansın .Al sat için tepe fiyat belli 12999TL den ilana koyarsınız daha üstüne satamazsınız.
Limit hemen çekiliyor.Ya arkadaşlar bişey dicem mesela kasayı 12 ay taksitle alırsak direkt para ödeniyor mu yoksa her ay her ay mı çekiyor annem hemen çekiliyo diyo alamam diyo
Banka senin yerine ödüyor sende bankaya her ay faizi ile ödüyorsunYa arkadaşlar bişey dicem mesela kasayı 12 ay taksitle alırsak direkt para ödeniyor mu yoksa her ay her ay mı çekiyor annem hemen çekiliyo diyo alamam diyo
3060 12gb model knk alınır bu fiyata her türlüAlınır mı yoksa daha iyisi mi beklenir
Zamanın var bu fiyat bandında bir pc almayı düşünüyorum ama tek içime sinmeyen 3060 oldu 3060 ti olsa 2k pahalı olsa bile alırdım şimdi kararsızım
3060 fobim var galiba lütfen yardım edin
Kredi kartında limitin olması gerek 11.499TL onu çekip daha sonra aylık ödeme şeklinde ödersin ve ödedikçe limit açılırYa arkadaşlar bişey dicem mesela kasayı 12 ay taksitle alırsak direkt para ödeniyor mu yoksa her ay her ay mı çekiyor annem hemen çekiliyo diyo alamam diyo
Sanmam hocam acıma yok bunlardaDiyorum işte Max fiyat bu onun için de uğraşmaya değmez kullanmak isteyenler için bırakın insanlar kullansın .
3060ti alman zor o bütceye bir 15 çıkar gözdenAlınır mı yoksa daha iyisi mi beklenir
Zamanın var bu fiyat bandında bir pc almayı düşünüyorum ama tek içime sinmeyen 3060 oldu 3060 ti olsa 2k pahalı olsa bile alırdım şimdi kararsızım
3060 fobim var galiba lütfen yardım edin
Kullanmak isteyenler için on numara 12500 den aşağı 3060 lı sistem yok.Diyorum işte Max fiyat bu onun için de uğraşmaya değmez kullanmak isteyenler için bırakın insanlar kullansın .