Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya arkadaşlar bişey dicem mesela kasayı 12 ay taksitle alırsak direkt para ödeniyor mu yoksa her ay her ay mı çekiyor annem hemen çekiliyo diyo alamam diyo

Çok iyi fiyat gerçekten

Alınır mı yoksa daha iyisi mi beklenir
Zamanın var bu fiyat bandında bir pc almayı düşünüyorum ama tek içime sinmeyen 3060 oldu 3060 ti olsa 2k pahalı olsa bile alırdım şimdi kararsızım
3060 fobim var galiba lütfen yardım edin

Ya arkadaşlar bişey dicem mesela kasayı 12 ay taksitle alırsak direkt para ödeniyor mu yoksa her ay her ay mı çekiyor annem hemen çekiliyo diyo alamam diyo
Limit hemen çekiliyor.

Banka senin yerine ödüyor sende bankaya her ay faizi ile ödüyorsun

Zamanın var bu fiyat bandında bir pc almayı düşünüyorum ama tek içime sinmeyen 3060 oldu 3060 ti olsa 2k pahalı olsa bile alırdım şimdi kararsızım
3060 12gb model knk alınır bu fiyata her türlü

Kredi kartında limitin olması gerek 11.499TL onu çekip daha sonra aylık ödeme şeklinde ödersin ve ödedikçe limit açılır

3060ti alman zor o bütceye bir 15 çıkar gözden

Diyorum işte Max fiyat bu onun için de uğraşmaya değmez kullanmak isteyenler için bırakın insanlar kullansın .
Kullanmak isteyenler için on numara 12500 den aşağı 3060 lı sistem yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,362
Üyeler
184,154
Son üye
bilo3113
Geri