limit direk düşer ama ödemeler aylık taksite göre hesaplanırYa arkadaşlar bişey dicem mesela kasayı 12 ay taksitle alırsak direkt para ödeniyor mu yoksa her ay her ay mı çekiyor annem hemen çekiliyo diyo alamam diyo
limit direk düşer ama ödemeler aylık taksite göre hesaplanırYa arkadaşlar bişey dicem mesela kasayı 12 ay taksitle alırsak direkt para ödeniyor mu yoksa her ay her ay mı çekiyor annem hemen çekiliyo diyo alamam diyo
Şimdi şöyle 12400f 5600 den bir tık altta gibi gördüm. Ama dediğin gibi 3070 de 3060ı solda sıfır bırakıyor. Maddi olarakta düşünüyorsun eninde sonunda.La ne diyon de. 15e nerden bulacaksın 3070 i
Direkt 11500 limit azalır değil mi ? Bazı arkadaşlarım aylık ödemene göre (örneğin 2k) limit azalır diyordu daKredi kartında limitin olması gerek 11.499TL onu çekip daha sonra aylık ödeme şeklinde ödersin ve ödedikçe limit açılır
Laptop almam gerekiyordu ama galiba bunu da alacağımSanmam hocam acıma yok bunlarda
Limit direk azalıyor.Direkt 11500 limit azalır değil mi ? Bazı arkadaşlarım aylık ödemene göre (örneğin 2k) limit azalır diyordu da
Direk azalır . Ekstreye yansıması taksit miktarın kadar olur .Direkt 11500 limit azalır değil mi ? Bazı arkadaşlarım aylık ödemene göre (örneğin 2k) limit azalır diyordu da
Müşteri hizmetlerini araarkadaşlar benim kartta 6k limit varmış napıcam??
Ben 16kya technopat one 3060ti aldım. Senin kart %10 daha performanslı bir de 15e almışsınŞimdi şöyle 12400f 5600 den bir tık altta gibi gördüm. Ama dediğin gibi 3070 de 3060ı solda sıfır bırakıyor. Maddi olarakta düşünüyorsun eninde sonunda.
Tatsizarkadaşlar benim kartta 6k limit varmış napıcam??