Eşit Ağırlıktan olunabilecek meslek

asdqwe1

80+
Reaksiyon skoru
71
Ea okuyorum hukuk harici atanma olasılığı falan yüksek olan bir bölüm var mı?

valla hocam bende bu soruya yanıt arıyorum 11 sınıfım sayısal geçersem bu saatten sonra yetiştiremem

Hukukta da iş imkanı o kadar yok artık. Her yer hukuk mezunu dolu. Dağın başına üni açıp ordan mezun olan hukukçu sayısı çok fazla ve bunlar t*rpi| ile bi yerlere yerleşip bizi açıkta bırakıyor.

Hukukta da iş imkanı o kadar yok artık. Her yer hukuk mezunu dolu. Dağın başına üni açıp ordan mezun olan hukukçu sayısı çok fazla ve bunlar t*rpi| ile bi yerlere yerleşip bizi açıkta bırakıyor.
A4 kağıdı basar gibi hukuk mezunu basıyoruz ondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şey öğretmenlik bölümleri içinde geçerli.

Acilen bölümlere kısıtlı alım gelmeli bu iş böyle devam edemez.

A4 kağıdı basar gibi hukuk mezunu basıyoruz ondan.

Aynı şey öğretmen içinde geçerli.
Hukukta aldığın eğitim üniden üniye çok değişiyo harbiden o kadar vasıfsız üniler var ki... sınavları internete düşüyor bazen bizim hocaların derste anlatmaya gerek bile duymadığı şeyleri adamlar sınavda soruyor....

Hukukta aldığın eğitim üniden üniye çok değişiyo harbiden o kadar vasıfsız üniler var ki... sınavları internete düşüyor bazen bizim hocaların derste anlatmaya gerek bile duymadığı şeyleri adamlar sınavda soruyor....
Her yere üniversite açılmaması gerekiyordu en baştan hataydı. Bütün ülkeye 10 üniversite fazlasıyla yeter başarılı olan girer mezun olunca da %70 ihtimalle iş bulurdu.

Ufacık binayı düzenliyorlar üniversite diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,610
Üyeler
189,638
Son üye
Soys Minecraft
Geri