Aklımda sınıf öğretmenliği var ama bilmiyorum bendevalla hocam bende bu soruya yanıt arıyorum 11 sınıfım sayısal geçersem bu saatten sonra yetiştiremem
sanayi yolum gözüktü sanırsamama gene bi üni okuyasım varAklımda sınıf öğretmenliği var ama bilmiyorum bende
işletme okumayı düşünüyprum benEa okuyorum hukuk harici atanma olasılığı falan yüksek olan bir bölüm var mı?
A4 kağıdı basar gibi hukuk mezunu basıyoruz ondan.Hukukta da iş imkanı o kadar yok artık. Her yer hukuk mezunu dolu. Dağın başına üni açıp ordan mezun olan hukukçu sayısı çok fazla ve bunlar t*rpi| ile bi yerlere yerleşip bizi açıkta bırakıyor.
Hukukta aldığın eğitim üniden üniye çok değişiyo harbiden o kadar vasıfsız üniler var ki... sınavları internete düşüyor bazen bizim hocaların derste anlatmaya gerek bile duymadığı şeyleri adamlar sınavda soruyor....A4 kağıdı basar gibi hukuk mezunu basıyoruz ondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şey öğretmen içinde geçerli.
Her yere üniversite açılmaması gerekiyordu en baştan hataydı. Bütün ülkeye 10 üniversite fazlasıyla yeter başarılı olan girer mezun olunca da %70 ihtimalle iş bulurdu.Hukukta aldığın eğitim üniden üniye çok değişiyo harbiden o kadar vasıfsız üniler var ki... sınavları internete düşüyor bazen bizim hocaların derste anlatmaya gerek bile duymadığı şeyleri adamlar sınavda soruyor....