STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

OZAN J

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Arkadaşlar. Birkaç saat önceki 500gb SSD li olan modelde de aynısı oldu. Bu sefer 1TB olan modelde urunun fiyatının yazdıgı yere kadar geldim fakat ileri git dediğimde sepet ekranına geri sarıp sepetiniz boş diyor . Videolu kanıtı da var. Neden böyle Saçma bir şey var?

Bu 1TB olan modelde en azından satın al butonuna basabildim sepetteyken. Ama butona basar basmaz sepetiniz boş diyor.

Screenshot_2023-04-01-21-06-32-233_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar. Birkaç saat önceki 500gb SSD li olan modelde de aynısı oldu. Bu sefer 1TB olan modelde urunun fiyatının yazdıgı yere kadar geldim fakat ileri git dediğimde sepet ekranına geri sarıp sepetiniz boş diyor . Videolu kanıtı da var. Neden böyle Saçma bir şey var?

Bu 1TB olan modelde en azından satın al butonuna basabildim sepetteyken. Ama butona basar basmaz sepetiniz boş diyor.
Bende de aynı

aynısı bende de oldu hocam kartı hazırladım sepet boş dedi sonra da stok yok dedi saat 21.00 da tam

sadece bu modelde değil. Hali hazırda Zamlanan 500gb olan modelde de aynı sorun var. Sorun sadece o 1TB olan modelde yok.

lan itopya sistemlerinde bile böyle bir şey görmedim. Akılları sıra 10 20 sistem koyup indirim yapıp kendi reklamlarını mı yapıyorlar. Sepet nasıl kendi kendine silinir. Resmen reklam vari dolandırıcılık
Dolandırıcılık demiyelim. Tamamı ile siteden kaynaklanan bir sorun.

Geri