kalınlaşması harici hiç bir etkisi olmaz.biliyom çoğaltmak ama hızlandırmaz mı
Koyver gitsin bea yaşın daha küçükya bilmiyorum olsa daha iyi olcak
o zaman Makine ile devam peki makine ile düzenli alsam o zaman değişir miBırak vurma. Bende olmasına rağmen ben hiç jilet vurmadım daha. Boş yere kaşıntısını sivilcesini çekmeye gerek yok. Çıkarsa çıkar çıkmazsa da yapacak bir şey yok
Berbere danış onlarda sakal çıkarıcı malzemeler oluyor losyon gibi onu sür ama jilet vurma.ya bilmiyorum olsa daha iyi olcak
şurda 1.5 ay sonra gircem 18 e biraz daha büyük göstermek isityom hocam ondanKoyver gitsin bea yaşın daha küçük
bak bunu bilmiyordum iyi dedim eywBerbere danış onlarda sakal çıkarıcı malzemeler oluyor losyon gibi onu sür ama jilet vurma.
Tamam berberlerde onun malzemesi var onu kullanşurda 1.5 ay sonra gircem 18 e biraz daha büyük göstermek isityom hocam ondan
Rica ederimşurda 1.5 ay sonra gircem 18 e biraz daha büyük göstermek isityom hocam ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bak bunu bilmiyordum iyi dedim eyw
Sakalını jiletle kesmek sakal çıkışını hızlandırmaz. Sakalı kalınlaştırmaz.yaş 17 sakalım da daha çıkmadı az bişi var oda kıl şeklinde bıyık var bide alt çenede sizce jilete vurim evdekiler yüzün tahriş olur jiletin sivilcelerinden duramazsın flnn diyolar sizce ne yapayım