Yardım Red Dead Redemption 2 açılmıyor

Eyyubi

80+
Reaksiyon skoru
52
Rdr 2'ye önceden türkçe yama kurmuştum şimdi kaldırdım online oynamak için fakat rockstar launcher yükleme ekranında kalıyor oyun açılmıyor bilen var mıdır sorunu? Herhangi bir hata kodu yok.

Onu da yaptım hocam :)
Oyunun dosya konumunu açın ve 2 tane exe görüceksiniz PlayRDR2.exe ve RDR2.exe bu ikisine sağ tıklayıp özelliklere basın, ardından aşağıda ''uygulamayı yönetici olarak çalıştır'' kutucuklarında tik varsa kaldırın.

Oyunun dosya konumunu açın ve 2 tane exe görüceksiniz PlayRDR2.exe ve RDR2.exe bu ikisine sağ tıklayıp özelliklere basın, ardından aşağıda ''uygulamayı yönetici olarak çalıştır'' kutucuklarında tik varsa kaldırın.
baktım hocam tik yok birkaç ay önce hiçbir sıkıntı yoktu şimdi oldu durduk yere en son birkaç ay önce oynamıştım zaten

baktım hocam tik yok birkaç ay önce hiçbir sıkıntı yoktu şimdi oldu durduk yere en son birkaç ay önce oynamıştım zaten
Anladım birde modem reset atın öyle bir deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu çözüm olmazsa en son oyunun API ayarını değiştirmek gerekir ben nasıl değiştirilir bilmiyorum bu yüzden internette biraz araştırma yapmanız gerek

Anladım birde modem reset atın öyle bir deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu çözüm olmazsa en son oyunun API ayarını değiştirmek gerekir ben nasıl değiştirilir bilmiyorum bu yüzden internette biraz araştırma yapmanız gerek
eyvallah hocam bakayım modem resetlemekte işe yaramadı

Oyunu bugün silip yükledim defalarca Rockstarı yükleyip sildim bir gelişme yok

Aynı şeyi GTA onlineda yaşamıştım. VPN ile girince online açılıyordu normalde açılmıyordu. VPN ile dener misiniz? Olmuyorsa Yaman'ın kalıntıları kalmış olabilir ben GTA online a mod kurmuştum oyun dosyalarını doğrulasamda modu silmedi elle silmem gerekmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,390
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri