Dosyaları doğrulayındenedim olmadı
RockStar Games L. Sil ve tekrar kur öyle denedoğruladım sıkıntı yok
Oyunun dosya konumunu açın ve 2 tane exe görüceksiniz PlayRDR2.exe ve RDR2.exe bu ikisine sağ tıklayıp özelliklere basın, ardından aşağıda ''uygulamayı yönetici olarak çalıştır'' kutucuklarında tik varsa kaldırın.Onu da yaptım hocam![]()
baktım hocam tik yok birkaç ay önce hiçbir sıkıntı yoktu şimdi oldu durduk yere en son birkaç ay önce oynamıştım zatenOyunun dosya konumunu açın ve 2 tane exe görüceksiniz PlayRDR2.exe ve RDR2.exe bu ikisine sağ tıklayıp özelliklere basın, ardından aşağıda ''uygulamayı yönetici olarak çalıştır'' kutucuklarında tik varsa kaldırın.
Anladım birde modem reset atın öyle bir deneyinbaktım hocam tik yok birkaç ay önce hiçbir sıkıntı yoktu şimdi oldu durduk yere en son birkaç ay önce oynamıştım zaten
Bu çözüm olmazsa en son oyunun API ayarını değiştirmek gerekir ben nasıl değiştirilir bilmiyorum bu yüzden internette biraz araştırma yapmanız gerekbaktım hocam tik yok birkaç ay önce hiçbir sıkıntı yoktu şimdi oldu durduk yere en son birkaç ay önce oynamıştım zaten
eyvallah hocam bakayım modem resetlemekte işe yaramadıAnladım birde modem reset atın öyle bir deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu çözüm olmazsa en son oyunun API ayarını değiştirmek gerekir ben nasıl değiştirilir bilmiyorum bu yüzden internette biraz araştırma yapmanız gerek