Mekanik Klavye Önerisi

Axy's

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
1000
Merhaba arkadaşlar 1000tl ye kadar mekanik klavye önerisi bekliyorum teşekkürler.

Dostum bulduğun zaman bana da özelden yazar mısın. Ben de arıyorum

Rakipsiz
Merhaba arkadaşlar 1000tl ye kadar mekanik klavye önerisi bekliyorum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bulduğun zaman bana da özelden yazar mısın. Ben de arıyorum

Rakipsiz

Rakipsiz

Rakipsiz
uzun ömürlülüğü nasıl ?

Rakipsiz

Rakipsiz
ilk defa duydum markayı :D ama güvenilir mi

dierya dk61e

ilk defa duydum markayı :D ama güvenilir mi
Pudding keycaps, Getaron Red Switch

ne diyim daha araştırın görün abiler :D

Rakipsiz

Rakipsiz
hocam ben bunu aldım 8 gün falan oldu trye ulaşmadı hala tahmini ne zaman geliyor banggood kargoları ayrıca siyah renk brown switch aldım da keşke beyaz-yellow switch alsaydım diyorum inş fps oyunlarında brown switch pişman etmez arada aşırı bir fark olur mu daha önce red kullanmıştım tactile deneme ve kullanma fırsatım olmamıştı

hocam ben bunu aldım 8 gün falan oldu trye ulaşmadı hala tahmini ne zaman geliyor banggood kargoları ayrıca siyah renk brown switch aldım da keşke beyaz-yellow switch alsaydım diyorum inş fps oyunlarında brown switch pişman etmez arada aşırı bir fark olur mu daha önce red kullanmıştım tactile deneme ve kullanma fırsatım olmamıştı
Fark olmaz hocam çok sıkıntı yaşamazsın. banggood aliexpressten hızlı getirir ama yine de yavaş bi tık onu tam kestirmek zor

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
2 hafta falan galiba ortalama

Geri