Bildiğiniz kütletme taktikleri.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,642
konu başlıkta bildiğiniz kütletme taktiklerini yazabilirsiniz.

İlk önce yatırıyoruz sert zemine kendini bize bırakıyor kendini salıyor iki elimizle sırtının ortasından omuzlarına kadar yukarı aşşa çok bastırmayarak ovalıyoruz okşuyoruz tam okşarken bir anda ortaya 2 elle bir basıyorsun kıtırt ve ahh diye bi ses duyuyorsun sonra rahatlıyosun

Valla aga ben babama yaptırıyorum yatıyorum yere sonra yumuşatıyor önce sonra belimi kütletiyor pamuk gibi oluyorum :D hele işe gittiğim günlerin gecesi inanılmaz iyi oluyor

yere uzanıyorum arkadan biri avucunun içi sırtıma gelecek şekilde bilerklerini birbirine dayayıp aniden sertçe basıyor sağlıklı değil ama rahatlatıyor

Kanepenin kenarına sırt üstü yat veya sırt kısmı yumuşak yemek sandalyesi varsa oraya sırt üstü yat

Omurga üzerinden kütletme bana pek sağlıkı gelmiyor. Ama illaki istiyorsan bel kısmına sert bi cisim koyup düz bir zemine yatabilirsin. Parmakları saymıyorum bile. Arada bir boynunu sağ sol yaparsan çok hızlı olmamak şartıyla o zamanda biraz kütlüyor.

Barfiks demirine tutun tüm ağırlığını sal tıkırtılar gelir sırtından oda rahatlatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri