Öneri 3000 TL altı oyuncu koltuğu veya koltuk önerisi

Asthe34

80+
Reaksiyon skoru
7
3K Tl altı oyuncu koltuğu almayı planlıyorum ama sektordeki bilinen markalar hep 3.5k üstü şöyle f/p uygun bir koltuk arıyorum

bütçe artarsa https://www.koctas.com.tr/hawk-gaming-chair-fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu/p/1000768613 kullanıyorum tavsiye ederim bu bütçede çok çok iyi bence önceden mutfak sandalyesinde bel ağrısı oluyordu buna geçince düzeldi bu fiyattaki rakiplerinin hepsi deri yazın koltuğa yapışırsınız teknik desteği de kaliteli

Burda daha uygun amazon indirim yapmış. O fiyat bandında çok araştırma yaptım XDrive Toryum, EXVega Andromeda gibi karar vermesi çok zor

Denediniz mi hocam rahat mı bi ara ikeaya gidip meşhur marcusa da ekmek baniyim diyorum
Yok hocam deneyemedim. Yaşadığım şehirde ikea yok ama YouTube incelemelerinde rahat olduğunu belirtiyorlar. Bu fiyat bandinda da rakipsiz gibi. Tek kötü yani suni deri olması işte.

Kanka ben şunu aldım gayet memnunum ürün şokta satıldı ama stoklar çok hızlı tükendiği için bende bu siteden 100tl fazla verip aldım şuan renk seçeneği kalmamış fakat Teknosa da 2900 TL'ye renk seçenekleri mevcut öneririm taşıma kapasitesi yüksek deri tam yatabiliyor bel ve boyun desteği var bu fiyat bandında genelde olmayan bacak desteği de var şuan için tek sorunu gıcırtı yapıyor biraz nerden geldiğini bulup yağ ile hallederim diye düşünüyorum F/P Ürün twisted minds marka olanı

Kanka ben şunu aldım gayet memnunum ürün şokta satıldı ama stoklar çok hızlı tükendiği için bende bu siteden 100tl fazla verip aldım şuan renk seçeneği kalmamış fakat Teknosa da 2900 TL'ye renk seçenekleri mevcut öneririm taşıma kapasitesi yüksek deri tam yatabiliyor bel ve boyun desteği var bu fiyat bandında genelde olmayan bacak desteği de var şuan için tek sorunu gıcırtı yapıyor biraz nerden geldiğini bulup yağ ile hallederim diye düşünüyorum F/P Ürün twisted minds marka olanı
evet görmüştüm broşürde şok uygulmasından da bakmıştım ama stok yoktu dediğin gibi. Marka bilindik değil diye de çok üstelememiştim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri