Sizce 2k Mı 1080p Monitörmü

Zultia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Merhaba Yakın Zamanda Bi Monitor Almayi Dusunuyorumda Alirken Neye Dikkat Etmeliyim Bilmiyorum Tum Ekipmanlarimi Bu Forum Ve Pc Hocasi forum sayesinde Dizdim Sira Monitorde Sizce Ne Alayim Islemcim r5 5600x Ekran Karti rx6700xt 2k Canavari Ama 1080p Mi Monitor Alayim Yuksek Hz Li Yoksa 144 Hz Civari 2k Bi Monitormi alayim Ve Monitor Oneriniz Varmi nelere Dikkat etmeliyim Bide 2k monitorler Bi Tik Pahali Oluyo Sizce Ne Yapayim

Rdr2 gibi oyunlar oynuyorsan 2k ama valo vs oynuyorum dersen 2k ya gerek yok bence 😀

Rd
Rdr2 gibi oyunlar oynuyorsan 2k ama valo vs oynuyorum dersen 2k ya gerek yok bence 😀
rdr2 spiderman gow gibi oyunlar daha agirlikli ama valorant da oynuyorum yani fps oyunlarinada agirlik vermeye basladim ama tabii ki her zaman hikayeli oyunlar oncelik ve 2k monitor cidden fark ediyormu benim en buyuk isteme sebebim bazen sistem darbogaz yaparsa 2k ya cekmek icin

Bence gerek yok eğer ekran kartı upgrade'i yapılmayacaksa.

Merhaba Yakın Zamanda Bi Monitor Almayi Dusunuyorumda Alirken Neye Dikkat Etmeliyim Bilmiyorum Tum Ekipmanlarimi Bu Forum Ve Pc Hocasi forum sayesinde Dizdim Sira Monitorde Sizce Ne Alayim Islemcim r5 5600x Ekran Karti rx6700xt 2k Canavari Ama 1080p Mi Monitor Alayim Yuksek Hz Li Yoksa 144 Hz Civari 2k Bi Monitormi alayim Ve Monitor Oneriniz Varmi nelere Dikkat etmeliyim Bide 2k monitorler Bi Tik Pahali Oluyo Sizce Ne Yapayim
Tabikide 2k al knk o ekran kartına ayıp 1080p oynadığın oyunlara göre de en mantıklı olanı .Yüksek Hz derken kaç Hz

Tabikide 2k al knk o ekran kartına ayıp 1080p oynadığın oyunlara göre de en mantıklı olanı .Yüksek Hz derken kaç Hz
Yani 140hz yeterli olurmu yoksa 1080p 240 hz civarinami bakim gerci fiyatlarida pek bilmiyorum ortalama butce 5k dusunuyorum yeterli olurmu arttirimmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cok guzel 2k fln da biraz tuzluymus 5 6k civari bulamaz miyim 2k

Yani 140hz yeterli olurmu yoksa 1080p 240 hz civarinami bakim gerci fiyatlarida pek bilmiyorum ortalama butce 5k dusunuyorum yeterli olurmu arttirimmi

Yani Va panel flan bulunur belki Nano ıps olduğu için bi tık yukarda Asus vardı ıps 7 bin flandı geçen ama bakılır belki düşer 😀

240 hz icin biraz daha arttirman gerek ama sahsen cok hardcore fps oyuncusu degilsen gunde 6 7+ saat filan oynamiyorsan arkadaslarda 2-3 el atip ayni zamandada single oyunlar oynuyorsan 2k alman cok daha mantikli 144 veya 165 hz cok cok yeterli

Fps oyunları için 1080p 240+ herz, Hikaye oyunları için 2K

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,194
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri