Nazifpolt1
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Donma bendede oluyor ama benim sistem eski senin sistemin yeni ise oyunla yada sistem ayarlarıyla alakalıdırSes gelmesi değilde donmasını çözmem lazım
Laptopta HDD mi takılı?Oyun oynarken bir anda dondu ve ses geldi kapadım açtım geri açıldı laptop 3 kere Felan yaşadım bunu ilk başlarda sadece donuyordu şimdi sesde geliyor sıkıntı nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Emmree
SSD var aldığım gibi bir şey takılı değilLaptopta HDD mi takılı?
Cs go oynarken dondu oyun çok ağır değil yani bilmiyorum amaDonma bendede oluyor ama benim sistem eski senin sistemin yeni ise oyunla yada sistem ayarlarıyla alakalıdır
Laptobunun linkini atar mısın? Depolamadan kaynaklı bir sorun oluyor olabilir ya da ekran kartı sürücüsü kaynaklı bir sorun var.SSD var aldığım gibi bir şey takılı değil
Cs go oynarken dondu oyun çok ağır değil yani bilmiyorum ama
Laptobunun linkini atar mısın? Depolamadan kaynaklı bir sorun oluyor olabilir ya da ekran kartı sürücüsü kaynaklı bir sorun var.
Ek olarak aldığımda vatanda 8gb ram taktırdımAcer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da!
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
CPU-Z adlı programı yükleyip Memory kısmını ve SPD kısmının (2lot 1 ve slot 2) fotoğrafını atar mısın?Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da!
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
Ek olarak aldığımda vatanda 8gb ram taktırdım
Bu yeni RAM'i takmadan önce böyle problem var mıydı? Ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan yükle bakalım:
Rami alırken direk taktırdım sonradan değil yaniBu yeni RAM'i takmadan önce böyle problem var mıydı? Ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan yükle bakalım:
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/200447/tr) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.