Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Reaksiyon skoru
35
Merhaba. DA-C2 sistemi aldım pazar günü. Ne zaman kargoya verilir sizce? Teşekkür ederim.

Edit: PC Geldi. Konunun devamını okumaya devam edin. Sorunlar ve çözümleri bulunuyor. Günlük ve güncel bildirimler paylaşıyorum.

Edit 2: Sorunlar çözüldü çok şükür. Sistemin son hali ektedir. Masa falan geldi.

Ekler

• 20230423_005220.jpg
    20230423_005220.jpg
    1.6 MB · Hit: 82
Son düzenleme:
herhangi birinde kargoya verildi olursa beni alıntılar mısınız ben de bekliyorum da hala hazırlanıyor gözüküyo

@GENCERGAMİNG

Sayın yetkili,

Bu sistemi çıkardığınızda çok hızlı şekilde stokların biteceğini ve büyük çoğunluğun özelleştirmesiz şekilde kasayı alacağını biliyordunuz. Neden kampanya öncesi bir ön hazırlık yapılmadı. Mesela en az 100 kasa önceden paketlenmiş şekilde hazır bekleyip hızlıca ilk iş gününden gönderim sağlanabilirdi. Ya da demonte gönderim talep edenlerin paketi 3 dakikalık iş. Koliye koy gönder. Demonte gönderim istedim. 4. İş gününde hâlâ hazırlanıyor.

@GENCERGAMİNG

Sayın yetkili,

Bu sistemi çıkardığınızda çok hızlı şekilde stokların biteceğini ve büyük çoğunluğun özelleştirmesiz şekilde kasayı alacağını biliyordunuz. Neden kampanya öncesi bir ön hazırlık yapılmadı. Mesela en az 100 kasa önceden paketlenmiş şekilde hazır bekleyip hızlıca ilk iş gününden gönderim sağlanabilirdi. Ya da demonte gönderim talep edenlerin paketi 3 dakikalık iş. Koliye koy gönder. Demonte gönderim istedim. 4. İş gününde hâlâ hazırlanıyor.
Kargolama oldumu hiç bende merak ediyorum saat başı girip habire kontrol ediyorum ama hazırlanıyor da

Merhaba. DA-C2 sistemi aldım pazar günü. Ne zaman kargoya verilir sizce? Teşekkür ederim.
da-c sistemini aldıgımda bendede 1 hafta kargoya verilmedi demonte istedim aynı gün kargoya verdiler ya bilerek yapıyorlar yada yoğunluktan galiba bilmiyorum ama 1 hafta içinde verilir galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,858
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri