Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Gençergamingden 5.000 TL indirimli sistem gelse yine almam her çıkan sistemde de sorun çıkartmazsınız be arkadaşım rezalet...

Gençergamingden 5.000 TL indirimli sistem gelse yine almam her çıkan sistemde de sorun çıkartmazsınız be arkadaşım rezalet...
sorun ne yani nasıl bi sorun çıktı gençer gamingden kaynaklımı ekran kartı veya parçalarda sorun mu çıktı açarmısın biraz ?

sorun ne yani nasıl bi sorun çıktı gençer gamingden kaynaklımı ekran kartı veya parçalarda sorun mu çıktı açarmısın biraz ?
Sadece RAM de sıkıntı var. Onu da 3400 e düşürünce başka bir sorun kalmıyor. Tabii sistemi sipariş ederken ki sıkıntıyı ve sistemin elimize geçmesini beklerken ki sıkıntıyı saymıyorum.

ekran kartınız ne? (yada sistemden bakayım hemen)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke bunu alsaydım dediğim sistem mi diye baktım gene sıkıntısız gelmiş :) kendi ekran kartımı kırmak üzereyim .

Arkadaşlar çozdummmmmm. Dün akşam yanlış bir şey yaptığım için BIOS çöktü. Pili çıkartmak zorunda kaldım. Şuan 3533 e sabitledim. Valorant ve Minecraft çökme ve mavi ekran sorunum çözüldü çok şükür. İsteyen olursa özelden yazsın yardımcı olurum.
KRAL BANA YARDIM EDER MİSİN

Aldığımız sistemlerde rgb desteği varmı kule tipi rgb li soğutucu alsak ışıkları yanarmi

Arkadaşlar günlük bildirimimi yapıyorum. Çok şükür sanırım artık sorunlar çözüldü. İnşaAllah da bir daha sıkıntı çıkarmaz. Konuyu kapatıyorum. Bir sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

#KonuKilit

Sistemin son hali ektedir. Masa falan geldi.

Ekler

• 20230423_005220.jpg
    20230423_005220.jpg
    1.6 MB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,093,828
Üyeler
173,881
Son üye
Veredelung