bedeviserdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
hayırlı olsun 

Merhaba, kule tipi soğutucu modelinizi paylaşır mısınız? TeşekkürlerSailor aldım hocam. Kule tipi taktım bir de.
ID-COOLİNG SE-214 XTMerhaba, kule tipi soğutucu modelinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler![]()
sorun ne yani nasıl bi sorun çıktı gençer gamingden kaynaklımı ekran kartı veya parçalarda sorun mu çıktı açarmısın biraz ?Gençergamingden 5.000 TL indirimli sistem gelse yine almam her çıkan sistemde de sorun çıkartmazsınız be arkadaşım rezalet...
Sadece RAM de sıkıntı var. Onu da 3400 e düşürünce başka bir sorun kalmıyor. Tabii sistemi sipariş ederken ki sıkıntıyı ve sistemin elimize geçmesini beklerken ki sıkıntıyı saymıyorum.sorun ne yani nasıl bi sorun çıktı gençer gamingden kaynaklımı ekran kartı veya parçalarda sorun mu çıktı açarmısın biraz ?
KRAL BANA YARDIM EDER MİSİNArkadaşlar çozdummmmmm. Dün akşam yanlış bir şey yaptığım için BIOS çöktü. Pili çıkartmak zorunda kaldım. Şuan 3533 e sabitledim. Valorant ve Minecraft çökme ve mavi ekran sorunum çözüldü çok şükür. İsteyen olursa özelden yazsın yardımcı olurum.
Yazdım özelden kral.KRAL BANA YARDIM EDER MİSİN
Dostum kasayı masanın üstüne koydun madem alsana sağ tarafına ışıklarını içini göresin daha güzel olur benceSistemin son hali ektedir. Masa falan geldi.