Laptop driverları hakkında

Kurman gereken sadece GeForce sürücüsü diye biliyorum. Ek bir sürücü duymadım şu zamana kadar.
AMD Chipset Driver yazanı indirip kur hocam.
tamamdır hocam peki intenet ve ses ile alakalı sürücüleri nerden bulabilirim arkadaşın dediği gbi wifi bi garip geldi bana wifi 6 var ama 1 gbps internette 200 anca görüyor

tamamdır hocam peki intenet ve ses ile alakalı sürücüleri nerden bulabilirim arkadaşın dediği gbi wifi bi garip geldi bana wifi 6 var ama 1 gbps internette 200 anca görüyor
Gene aynı yerden hocam. Sürücüler yazan kısma tıkla. Oradan WIFI ve Ses sürücünü de göreceksin.

Gene aynı yerden hocam. Sürücüler yazan kısma tıkla. Oradan WIFI ve Ses sürücünü de göreceksin.
1680709256284.png

scan vardı taratınca bunları önerdi bende hepsini indirdim hocam yanlış yok dimi

Alıntıyı görüntüle

scan vardı taratınca bunları önerdi bende hepsini indirdim hocam yanlış yok dimi
Sol üstten Manuel Sürücü Listesi Sayfasına Geri Dön diye yazı olması gerek. Ona bas hocam. Gelen ekranda Kablosuz LAN ve Ses seçeneğini göreceksin. Oradan ikisini indirip kur. AMD VGA sürücüsüne gerek yok. Lenovo Vantage belki yüklenebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme gözükmüyor işte Hocam hangi en güncel halde sanki
Bir hata ya da uyarı vb. bir şey veriyorsa fotoğrafını paylaşabilir misin?

Sol üstten Manuel Sürücü Listesi Sayfasına Geri Dön diye yazı olması gerek. Ona bas hocam. Gelen ekranda Kablosuz LAN ve Ses seçeneğini göreceksin. Oradan ikisini indirip kur. AMD VGA sürücüsüne gerek yok. Lenovo Vantage belki yüklenebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir hata ya da uyarı vb. bir şey veriyorsa fotoğrafını paylaşabilir misin?
Lenovo vanteg yüklü ful artı ful tarama yaptım acaba vantegden güncelleniyor olabilir mi farketmeden güncellemişimdir belki

Lenovo vanteg yüklü ful artı ful tarama yaptım acaba vantegden güncelleniyor olabilir mi farketmeden güncellemişimdir belki
Olabilir belki hocam. BIOS sürümlerini karşılaştır bakalım.

Hocaam ona nerden bakıcam ?
Windows arama kısmına msinfo32 yaz. Gelen ekranda BIOS sürümü/tarihi olacak. Oradaki sürümle sitesindeki sürümü karşılaştır. Eğer aynıysa BIOS günceldir.

Windows arama kısmına msinfo32 yaz. Gelen ekranda BIOS sürümü/tarihi olacak. Oradaki sürümle sitesindeki sürümü karşılaştır. Eğer aynıysa BIOS günceldir.
sürümü 1 yıl 2 ay önce sitedeki sürümü nerden bakıcam
edit:bu bios sürümü gözüküyor ama ben win 11 kullanıyorum oyunlarda fps drop yememin sebebi bu olabilir mi acaba ?
otomatik güncelle dediğim zaman güncelleme yapmıyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-06 132439c.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-06 132439c.png
    65.9 KB · Hit: 68
Son düzenleme:
sürümü 1 yıl 2 ay önce sitedeki sürümü nerden bakıcam
edit:bu bios sürümü gözüküyor ama ben win 11 kullanıyorum oyunlarda fps drop yememin sebebi bu olabilir mi acaba ?
otomatik güncelle dediğim zaman güncelleme yapmıyor
Windows arama msinfo32 yazarak ekran görüntüsü atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,409
Üyeler
195,620
Son üye
Anıl Ömer Eker
Geri