Babamı nasıl ikna edebilirim?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,818
Babam RTE denen hırsı.a verecek bn nasıl incemize vermesine ikna edebilirim onla konuşmasam ona oy verirmiki bir yandan ailevi ilişkilerimiz bozulmasinida istemiyorum ama gençler olarak bunu yapmazsak bi sonraki secime kadar ne huzur alcaz nede ucuza bir şey alinmicak ekonominin dicem herkes biliyor sizce ne yapmalıyım?

Bir oyla ne değişecek demeyin bir oy bir oydur

dee
baba sen artık yaşadığını yaşadın uzun bir gelecek beklemiyor seni ben çekecem senin oyunun derdini tasasını,
ilerde mutlu bir gelecek yaşamamın ihtimali varken bu ihtimali zehir etme bana
oy vereceğin kişinin üstünde milyonlarca kişinin ahı var. allah affetsin kutsanmış mı bu , tekrar oy vereceksin evet geçmişte sizin döneminizin zorluklarını iyileştirdi o zaman haklıydınız ama şu an zarar vermekten başka bir şeyi yok , yorulmuş bitmiş adam ülkeyi çevresindekiler kontrol ediyor eğer ona oy verip geleceğim kahrolursa hakkımı haram ederim .
bunları yazarken ben bile darlandım

dee
baba sen artık yaşadığını yaşadın uzun bir gelecek beklemiyor seni ben çekecem senin oyunun derdini tasasını,
ilerde mutlu bir gelecek yaşamamın ihtimali varken bu ihtimali zehir etme bana
oy vereceğin kişinin üstünde milyonlarca kişinin ahı var. allah affetsin kutsanmış mı bu , tekrar oy vereceksin evet geçmişte sizin döneminizin zorluklarını iyileştirdi o zaman haklıydınız ama şu an zarar vermekten başka bir şeyi yok , yorulmuş bitmiş adam ülkeyi çevresindekiler kontrol ediyor eğer ona oy verip geleceğim kahrolursa hakkımı haram ederim .
bunları yazarken ben bile darlandım
Hocam umarım kararını değiştirrim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evi kitle, anahtarı yut (!)
Hocam babam her 2arabadada yedek anahtar var ve iş yerindede var 4anahtari midem almaz(!)😅

Hocam umarım kararını değiştirrim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam babam her 2arabadada yedek anahtar var ve iş yerindede var 4anahtari midem almaz(!)
bi de sonuna şey ekle vicdanın diğerlerine oy vermeye el vermiyorsa buına da oy verme oy moy kullanma

Babam RTE denen hırsı.a verecek bn nasıl incemize vermesine ikna edebilirim onla konuşmasam ona oy verirmiki bir yandan ailevi ilişkilerimiz bozulmasinida istemiyorum ama gençler olarak bunu yapmazsak bi sonraki secime kadar ne huzur alcaz nede ucuza bir şey alinmicak ekonominin dicem herkes biliyor sizce ne yapmalıyım?

Söyleyeceksin ve söyleyeceksin.
Zorlamana rağmen kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok. Kendi özgürlüğü sonuçta.
Ben de gerekirse ikna edeceğim , zaten o uzun şahıstan en çok mağdur olan çoğu aileler zaten durumun farkında sana öyle diyim. [Ekonomi , adalet vb.]

uzun bir konuşma hazırlayacaksın rte nin ülkeye yaptığı en olumsuz şeyleri sırala hala kararı değişmiyorsa sorun vardır zaten

Kural 1: babalara laf anlatamazsın
Kural 2: Muharreme oy vermeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,618
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61