CS:GO Prime Almalı mıyım?

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaşlar prime alacağım ama aklıma şöyle bir şey takıldı;
Şimdi ben şuanda prime alsam valve bu zamana kadar oyunları hep ayrı bi oyun şeklinde çıkardı. Eğer cs2'de böyle güncelleme değilde ayrı oyun olarak çıkarsa prime elimde patlar mı? Veya almayıp beklersem cs2 çıktığı zaman zamn gelir mi? Sizce ne yapmalıyım?

Ayrı oyun çıkmayacak.

Arkadaşlar prime alacağım ama aklıma şöyle bir şey takıldı;
Şimdi ben şuanda prime alsam valve bu zamana kadar oyunları hep ayrı bi oyun şeklinde çıkardı. Eğer cs2'de böyle güncelleme değilde ayrı oyun olarak çıkarsa prime elimde patlar mı? Veya almayıp beklersem cs2 çıktığı zaman zamn gelir mi? Sizce ne yapmalıyım?
evet haftada 2-3 kasa düşürebiliyorsun fiyatları da gayet arttı 250 lirayı çok kolay çıkartırsın 2 3 haftada nerden baksan 100-150 liralık kasa düşürdüm levelden gelen silahları saymıyorum çoğu zaman ucuz skin atıyor level atlayınca bana levelden gelen en pahalı skin 15 lira falandı

prime aldıktan 2 gün içerisinde 2 tane 60 tllik kasa düştü biraz şans işi galiba

evet haftada 2-3 kasa düşürebiliyorsun fiyatları da gayet arttı 250 lirayı çok kolay çıkartırsın 2 3 haftada nerden baksan 100-150 liralık kasa düşürdüm levelden gelen silahları saymıyorum çoğu zaman ucuz skin atıyor level atlayınca bana levelden gelen en pahalı skin 15 lira falandı
Evet farkındayım 1 haftadır rekabetçi giriyorum neredeyse her maç bir şeyler düşüyor ama prime yok. Bu arada prime aldığım zaman şuan düşen itemlerde geliyor mu yoksa hepsi boşa mı gitti?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,713
Üyeler
187,871
Son üye
Barsgln
Geri