Afur
80+
Adamlar dizi/film çekmiyor ters köşe olsun. Bu kadar entrikalı düşünme, resmi açıklama yapılmış güncelleme ile gelecek diye...Ya ters köşe olursa
Adamlar dizi/film çekmiyor ters köşe olsun. Bu kadar entrikalı düşünme, resmi açıklama yapılmış güncelleme ile gelecek diye...Ya ters köşe olursa
Şuan benimde envanterimde 400 liraya yakın sırf kasa var. Oyunu bırakmıştım tekrar girdim 2-3 liralık kasalar olmuş 50-60 lira. Ama ne satabiliyorum ne takas yapabiliyorum pazardan yasaklanmışım sebebini anlamadığım bir şekilde.prime aldıktan 2 gün içerisinde 2 tane 60 tllik kasa düştü biraz şans işi galiba
Haberim yoktu kral sağolasın. Buz gibi golümüzü yediler bu aradaAdamlar dizi/film çekmiyor ters köşe olsun. Bu kadar entrikalı düşünme, resmi açıklama yapılmış güncelleme ile gelecek diye...
Dostum demek ki haberim yokmuş ki buraya yazmışım. Şimdi öğrendim eyvallah.Dostum adamlar resmi duyuru yaptılar neyin ihtimali olacak acaba? Al geç
Farklı cihazdan giriş yapınca vs. pazar banı veriyor. Steam guard ekle 1 hafta ban verir, sonra açılır. Oyunu al, kasaları da satarsın.Şuan benimde envanterimde 400 liraya yakın sırf kasa var. Oyunu bırakmıştım tekrar girdim 2-3 liralık kasalar olmuş 50-60 lira. Ama ne satabiliyorum ne takas yapabiliyorum pazardan yasaklanmışım sebebini anlamadığım bir şekilde.
Rica ederim zaten ömürlük oyun düşünmene gerek yok.Şuan benimde envanterimde 400 liraya yakın sırf kasa var. Oyunu bırakmıştım tekrar girdim 2-3 liralık kasalar olmuş 50-60 lira. Ama ne satabiliyorum ne takas yapabiliyorum pazardan yasaklanmışım sebebini anlamadığım bir şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haberim yoktu kral sağolasın. Buz gibi golümüzü yediler bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum demek ki haberim yokmuş ki buraya yazmışım. Şimdi öğrendim eyvallah.
bosa gittiEvet farkındayım 1 haftadır rekabetçi giriyorum neredeyse her maç bir şeyler düşüyor ama prime yok. Bu arada prime aldığım zaman şuan düşen itemlerde geliyor mu yoksa hepsi boşa mı gitti?
Kesin güncelleme olarak geliyor.Kesin midir
haftalık 2 kasa 1skin düser dostum yıllardır böyle, her çarsamba sabah saat 6 gibi sıfırlanır tekrar hak kazanırsınbu haftaki hakkımı doldurdum ben 4 kasa düştü
Evet öyle yapmıştım. Söylediğiniz iyi oldu hala çözememiştim teşekkürler.Farklı cihazdan giriş yapınca vs. pazar banı veriyor. Steam guard ekle 1 hafta ban verir, sonra açılır. Oyunu al, kasaları da satarsın.
Şanstan bahsediyor öyle hak şeyi yok ama haftada genellikle 2-3 kasa düşüyor.Öyle bir sınır var mı oyunda? Yoksa şanstan mı bahsediyorunuz?
haftalık max 2 kasa 1skin( skin olarak silah skini ve grafiti verebiliyor)Öyle bir sınır var mı oyunda? Yoksa şanstan mı bahsediyorunuz?
İyi düşürmüşsün, nadir verir haftalık 4 kasa.bu haftaki hakkımı doldurdum ben 4 kasa düştü
Max 2 kasa değil.haftalık max 2 kasa 1skin( skin olarak silah skini ve grafiti verebiliyor)