İşlemci Yük Altında Cızırtı Sesi

Ogiii

80+
Reaksiyon skoru
31
merhaba herkese işlemcim boştayken ses yok fakat yük altında cızırtı sesi geliyor valorantta hedef alıp kapatınca bile değişiyor ses ekran kartından gelmiyor eminim çıkartıp test ettim işlemcim :amd ryzen 5 7600

knk yanlışın var işlemciden gelmez

Ekran kartından geliyodur o ses

İşlemci soğutucusundan geliyordur belki

islciden ses gelecegini zannetmiyorum. islemci fani tozlanmiss ses yapar. granti yoksa yaglarsan ses gider makine yağı, silah yagi, traş makine yağı vb yaglar kullanabilirsin

Hocam ses anakarttan geliyor olabilir mi kasanın arka kapağını açıp anakarta da bakar mısınız? Benim anakarttan da ses geliyordu tam cpu kısmında

Hocam ses anakarttan geliyor olabilir mi kasanın arka kapağını açıp anakarta da bakar mısınız? Benim anakarttan da ses geliyordu tam cpu kısmında
hocam olabilir eğer öyleyse ne yapmam lazım

merhaba herkese işlemcim boştayken ses yok fakat yük altında cızırtı sesi geliyor valorantta hedef alıp kapatınca bile değişiyor ses ekran kartından gelmiyor eminim çıkartıp test ettim işlemcim :amd ryzen 5 7600
Babo işlemci ses yapmaz, soğutucusu ses yapar, gpu fanları yapar, psu yapar

hocam olabilir eğer öyleyse ne yapmam lazım
Valla müdahale edebileceğiniz bi şey olmaz sanırım anakarti garantiye yollarsiniz benim anakarttan da ses geliyor tam cızırtı gibi değil ama uğraşmak istemedim garanti ile

Babo işlemci ses yapmaz, soğutucusu ses yapar, gpu fanları yapar, psu yapar
anladım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla müdahale edebileceğiniz bi şey olmaz sanırım anakarti garantiye yollarsiniz benim anakarttan da ses geliyor tam cızırtı gibi değil ama uğraşmak istemedim garanti ile
anladım tamamdır hocam

Geri